Verrassing van t Kralenstulpje!

Wat is het warm bij me thuis en wat vind ik het jammer dat ik geen airco heb! Ik zie er tegen aan om zo'n ding door de muur te maken, tja, vrouw alleen he? En een Airconditioning door een openstaande raam heeft weer geen effect. Heeft er iemand nog een tip? Gelukkig is het op de zaak lekker koel!

Ik heb al geprobeerd om in het diepvriesvakje te kruipen, maar ik pas er niet in! Toch maar weer op dieet? Bestaat er een wijn dieet? Vroeger was er wel een Sherry dieet. Ik kreeg vandaag van mijn lieve buurvrouw Irene te horen: "Buufie wat zie je er mooi uit, je figuur!" Ik heb haar toch maar eerlijk verteld dat het door mijn corrigerende "Bridget Jones" onderbroek komt. Maar ondanks die (enorm lelijke) onderbroek pas ik nog steeds niet in het diepvries vakje, hahaha! Hoe gaat dit bij jullie?

Kunnen jullie de warmte nog een beetje verdragen? Komen jullie de zomer door zonder of met corrigeren ondergoed? Hoe doen jullie dat op het strand? Ik heb nog geen corrigerende bikinie gevonden, het liefst met veren en kraaltjes! Gewoon even leuk om te weten, haha!

Kralen verrassing

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geef wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer je voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Materialen om zelf sieraden te maken

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen. We hebben recentelijk Picobello Beads overgenomen met een grote voorraad welke nog niet op de website staat.

Je kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer je in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk  hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke je altijd weer kunt combineren. Heb je een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

Je vindt bij ons in het pakket een flyer. Wanneer je met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maak je ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Klik hier voor het pakket!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat u tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durft u dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer u als klant blij en tevreden bent, dan ben ik dat ook!

Fijne dag, groetjes Esther de Jonge

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Terug naar de blogspagina

 

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss