per pagina
Sorteer op
    61 - 64 van 64 resultaten
  • 1
  • 2

Zon zee en strand kralen en bedels!

Hoe leuk is het om in de zomer heerlijk over het strand te flanneren met je eigengemaakte sieraden!

Leuke enkelbandjes van rocailles met leuke zeesterren, schelpen en kwastjes! Er zijn talloze mogelijkheden te verzinnen. Een leuke ketting of armband met schelpen en kwastjes als blikvanger bij je badpak of bikini! Laat de zomer maar komen!

Enkelbandjes bestellen?

Onderstaande tekst is geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Zon, zee, strand, zodra u dat hoort denkt u vast direct aan zomer. Ik mis het altijd, het lekkere op vakantie gaan, het zwemmen met vrienden, en vooral gewoon geniet van het heerlijke weer. Als we geluk hebben natuurlijk, want in Nederland is het nooit zeker. Met vriendinnetjes samen zijn, lekker hobby’s uitvoeren (sieraden maken) en gewoon gezellig giegelen om de aller kleinste dingen, lekker roddelen en bruinbakken in de zon, voor mij is het een van de leukste dingen die er is.

Zomerse sieraden maken?

In de zomer houd ik ervan om allerlei kleuren te dragen, het maakt mensen vrolijk, waaronder mij. Nu zijn kleren in allerlei kleuren natuurlijk harstikke leuk maar hoe leuk is het om ook kleurrijke of bijpassende sieraden te hebben. Dit allemaal om de outfit helemaal af te maken. Of misschien heeft u wel een erg leuke kleurrijke bikini, badpak of zwembroek, het maken van bijpassende sieraden is natuurlijk erg leuk. Nu hebben wij de meest zomerse en mooie bedeltjes die u hierbij kunt gebruiken. Ga lekker aan de slag met zijn allen in het zonnetje of binnen zodra er weer eens een dag regen is. U kent ze wel de zeesterren, ze zijn zo bijzonder, en wij bieden ze ook aan in een bedel, we hebben ze in verschillende kleuren.

De zeester bedeltjes zijn zeker niet te groot, maar geven wel een vrolijke uitstraling. Ook hebben wij bedeltjes in de vorm van een zon, deze zijn zilver kleurig. En schelpjes bedels en schelp kralen zijn ook zeker niet te missen in onze collectie. Zo hebben wij de schelpjes in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen. Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten schelpen te vinden op het strand, ook dat is een erg leuke bezigheid voor in de zomer, namelijk schelpen zoeken. De bedeltjes hebben allemaal een oogje aan de bovenkant dus een draadje er doorheen rijgen. Ook kunt u de schelpen bedeltjes leuk combineren met een bijpassende kleur kralen. Zo hebben wij allerlei soorten kralen op onze webshop en, ook pompom bedeltjes zijn er erg leuk bij.

Neem vooral een kijkje op de webshop, en ga alvast lekker aan de slag. Nodig uw vriendinnetjes of vriendjes uit om lekker aan de slag te gaan. Laat iedereen zien wat voor ontzettend leuke sieraden u heeft gemaakt en wie weet willen deze mensen er ook wel een. Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van deze leuke sieraden, en geniet van het mooie weer.

Groetjes, Bente

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss