Wat gebeurde er deze week bij 't Kralenstulpje?

Afgelopen week kwamen er twee hele aardige dames langs van onze buren, wij zitten in een bedrijven verzamel gebouw samen met o.a. Solution Online en ze vroegen of ik mee wilde werken aan een vlog!

Dat was heel erg leuk om te doen. Het is eigenlijk een soort promotiefilmpje voor Scheemda, de plaats waar ik woon en waar ’t Kralenstulpje gevestigd is.

Het was een prachtige zonnige dag afgelopen donderdag en het filmpje duurt ongeveer 15 minuten. Ik heb gedurende het hele filmpje een paar vragen mogen beantwoorden en nu is aan jullie de vraag: Wat is mijn antwoord op de volgende vraag:

Krijgt u vaak bezoekers uit andere dorpen in uw winkel? Mail je antwoord naar: info@kralenstulpje.nl en maak kans op een verrassingspakket! De winnaar wordt 15 oktober bekend gemaakt via onze facebook pagina en in onze nieuwsbrief!

TUTORIAL VAN KRALENSTULPJE.NL

Anjes heeft weer een hele leuke Tutorial voor ons gemaakt!

LEUKE NIEUWE ARTIKELEN BIJ KRALENSTULPJE.NL!

Deze prachtige metalen ringen zijn ideaal te dragen bij iedere outfit en voor elke vinger een passende ring! Combineer maar raak met deze mooie ringen en voor de prijs hoef je het niet te laten! Complete sets met ringen in verschillende maten voor spotprijsjes bij 't Kralenstulpje! Met leuke steentjes, lekker simpel en mooi bewerkt. Zo heb je hele mooie combinaties voor iedere gelegenheid. We hebben 4 prachtige combinaties voor je samengesteld.

SIERADEN MAKEN EN GEZONDHEID

U zult misschien denken, wat is dat nou voor een rare vraag?
Dat is misschien een vraag die u zichzelf vermoedelijk niet elke dag stelt. En toch is het zo, het maken van sieraden is goed voor de gezondheid, zowel...lees verder! 

Vanaf 50 euro verzenden we helemaal gratis via PostNL en vanaf 100 euro verzenden we ook gratis naar België en Duitsland. Naar België en Duitsland verzenden we altijd via verzekerde pakketpost.

Vergeet niet om je gewoon je gratis cadeautje mee bestellen hoor!

Fijn weekend!

 

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials | Forum

Klik hier om terug te keren naar het nieuwsbrieven archief

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss