STORM EN REGEN

Wat stormde het bij ons in Scheemda de afgelopen week! Naar mijn idee is er in één week nog nooit zoveel regen gevallen en wat een harde koude wind erbij! Alle reden om de kachel weer aan te zetten en s’avonds lekker aan de freubel te gaan. Ik heb me eerst even weer georiënteerd op Pinterest. Wat worden de nieuwe herfst kleuren? Men gebruikt nu weer heel veel goud, rood koper en geelkoper tinten. Mooi warme kralen, zwart, bruin en warm oranje, geel en groen. Wat vinden jullie van het resultaat?

VLOG

Een paar weken geleden kwamen er twee hele aardige dames langs van onze buren Solution Online, wij zitten in een bedrijven verzamel gebouw samen met o.a. Solution Online en ze vroegen of ik mee wilde werken aan een vlog!

Dat was heel erg leuk om te doen. Het is eigenlijk een soort promotiefilmpje voor Scheemda, de plaats waar ik woon en waar ’t Kralenstulpje gevestigd is. Hieruit is het interview met 't Kralenstulpje geknipt.

Het was een prachtige zonnige dag en het filmpje duurt een paar minuten. Ik heb gedurende het hele filmpje een paar vragen mogen beantwoorden en nu is aan jullie de vraag: Wat is mijn antwoord op de volgende vraag:

Krijgt u vaak bezoekers uit andere dorpen in uw winkel? Mail je antwoord naar: info@kralenstulpje.nl en maak kans op een verrassingspakket! De winnaar wordt 15 oktober 20:00 uur bekend gemaakt via onze facebook pagina en in onze nieuwsbrief!

Bekijk hier het filmpje!

ENGELENROEPERS

’t Kralenstulpje heeft weer hele mooie engelenroepers binnen gekregen. In de Engelenroepers past een klankbolletje welke zachte geluidjes maakt, men zegt dan dat je hiermee je beschermengelen aanroept. Elk kleurtje heeft weer een andere betekenis. Het zachte gerinkel van de belletjes geeft een rustgevend gevoel.

Bent u meer van de lekkere geurtjes dan van de geluidjes? Hiervoor hebben we parfumsponsjes in allerlei kleurtjes. Klik voor onze collectie aan engelenroepers op onderstaande afbeeldingen.

NIEUWE ARTIKELEN

We hebben de afgelopen week bij ;t Kralenstulpje weer heel veel nieuwe artikelen binnen gekregen, kijkt u hier maar eens door op de afbeelding te klikken!

BTW VERLEGD

Zakelijk verkopen betekent dat we ook verkopen aan bedrijven, ook wel B2B (business to business) genoemd.

Wanneer u koopt vanuit een ander land binnen de EU en u bent een zakelijke klant (iemand met een btw-nummer) dan hoeft u geen btw af te rekenen. Dit wordt btw verleggen genoemd, ook wel een intracommunautaire levering.

Met de nieuwe functie 'Zakelijk verkopen' wordt btw automatisch verlegd. Dit kan alleen wanneer u niet kiest voor achteraf betalen via Klarna, want Klarna ondersteund (nog) geen zakelijke verkopen.

Er wordt automatisch bekeken of een BTW nummer geldig is bij de VIES (VAT Information Exchange System) Mocht er iets niet juist zijn dan krijgt u hier achteraf bericht van en zal er alsnog BTW in rekening worden gebracht. Let op: Het kan 2-3 weken duren voordat het btw-nummer van een nieuwe onderneming bekend is bij de VIES.

KORTING

Na vele dagen van regen nu even weer een prachtige dag. En daarom geven we u vandaag vanaf 10:00 uur een mooie korting van maar liefst 15% op alle bestellingen tot en met morgen 5 oktober 2019.

Dat kan met de kortingscode: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje.
U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen we de korting helaas niet meer verrekenen.

TUTORIALS

Jaja, Anjes heeft er weer iets leuk van gemaakt met materialen van 't Kralenstulpje! Klik op de afbeelding!

Deze geweldige leuke tutorials zijn weer gemaakt door Anjes, dankjewel Anjes, weer fantastisch gedaan!

Ik hoop dat u het weer een leuke nieuwsbrief vond.

 

 

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Een heel fijn weekend!

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials | Forum

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel