ENGELEN IN DE ZORG

Wat fijn dat u even weer de moeite neemt om onze nieuwsbrief door te lezen! Het zonnetje schijnt hier lekker, het is heerlijk herfst weer. De bladeren heb ik even weer rondom het huis verwijderd en ik verbaas me altijd weer over de prachtige herfstkleuren!

Afgelopen week merkte ik dat veel bedrijven en (zorg) instellingen weer bezig zijn met leuke kerstgeschenkjes te bedenken om weg te geven aan hun medewerkers. Nou had ik afgelopen week een mevrouw aan de telefoon en die wilde voor haar medewerkers in de zorg, graag een mooi organza zakje weggeven met daarin een mooi kralen engeltje met een clip eraan. We zijn nu met man en macht bezig om 198 van deze engeltjes te maken. Wat ik mooi vond was dat ze zei: “Onze medewerkers in de zorg zijn engelen en ze verdienen daarom ook een engeltje!” Dan is het voor ons heel erg dankbaar werk!

Hier staan onze engelen en hier staan onze engelen roepers. Wilt u ook graag iets leuks geven aan u medewerkers? Wij denken heel graag met u mee!

VERZENDKOSTEN LEKKER LAAG!

Dit weekend hebben we bij wijze van experiment de verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland met postzegels verlaagd naar €. 1,95!

We weten nog niet of dit zo blijft, maar wij willen onze klanten in ieder geval dit weekend deze mooie korting aanbieden! Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om te bestellen en te laten verzenden met track & trace.

E-BOOKS TUTORIALS

Wilt u graag sieraden maken maar bent u een beetje inspiratie nodig? Dan bent u bij t Kralenstulpje een het juiste adres.

We hebben zelf een aantal boeken samengesteld (E-books) met tutorials, dit zijn allemaal vorbeeldjes van sieraden en hoe je ze kunt maken. Ze zijn nu dit weekend verkrijgbaar voor maar €. 7,50. besteld u alleen e-books maar geen andere artikelen? Dan kunt u een kortingscode gebruiken voor gratis verzending. Deze staat vermeld bij het artikel.

RINGEN MIX

Deze prachtige ringenmix is weer op voorraad, we hebben 5 setjes klaar liggen!

CADEAUTJE
Iedereen die dit weekend een bestelling plaatst krijgt totdat ze op zijn: 5 gratis kleine tibetaans zilveren bedeltjes bij zijn of haar bestelling!

ROICAILLES

Er zijn prachtige roicailles binnen gekomen! Deze mooie rocailles kosten per zakje van 20 gram mar 99 cent!!!
Ze staan onder nieuw binnen!

 

Onze organza cadeauzakjes zijn heel goedkoop, 100 stuks al vanaf 10 euro en meteen vanuit voorraad leverbaar!

Hier kunt u ze vinden!

TUTORIALS

Armbandenset halloween


Klik op de afbeelding om de tutorial te bekijken

Deze geweldige leuke tutorial is weer gemaakt door Anjes, dankjewel Anjes, weer fantastisch gedaan!

Ik hoop dat u het weer een leuke nieuwsbrief vond!

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

 

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials | Forum

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel