1e ONTHULLING!

De vorige keer heb ik jullie al een beetje ingelicht dat er een aantal veranderingen aan te komen zaten. Positieve veranderingen. De eerste ga ik nu met jullie delen!

’t Kralenstulpje heeft een prachtige webwinkel vol DQ kralen en toebehoren over mogen nemen van Tanja van Picobello Beads. Deze prachtige verzorgde webwinkel met inboedel en klanten mag ik van haar gaan voortzetten.

https://www.picobellobeads.nl/

Zoals jullie misschien wel weten heeft Tanja in de zomer van 2018 een ongeluk gehad en heeft ze haar beide enkels gebroken en alle enkelbanden compleet gescheurd.
Hierdoor heeft ze moeten revalideren maar er is helaas geen verbetering meer voor haar te verwachten. Gezien haar pijnklachten kan ze dit werk jammer genoeg niet meer doen. Ik volgde Tanja in al deze jaren en ik ben blij en trots dat ze mij het vertrouwen heeft gegeven om haar “kindje” verder groot te brengen.

Ik hoop dat ik deze winkel naar ieders tevredenheid mag voorzetten.

Er zijn dus nu zo’n 6.000 artikelen bijgekomen en het assortiment is anders dan bij ’t Kralenstulpje, dus nog meer keuze!

Vanwege logistieke redenen kunnen bestellingen van beide webwinkels niet worden gecombineerd.
De verzendkosten bij Picobello Beads zijn €. 3,95 en vanaf 35 euro gratis verzenden binnen Nederland!

Picobello Beads heeft inmiddels een Keurmerk gekregen. Daar staan nu nog erg weinig recensies.

Ben je altijd blij geweest met Picobello Beads dan zou ik het lief vinden wanneer je een recensie zou willen plaatsen, dat kan via dat roze dingetje die je meteen aan de linkerkant van het scherm ziet.
 

CADEAUTJE!

Wist u dat ’t Kralenstulpje een aantal E-books heeft gemaakt met tutorials om sieraden te maken? Wanneer u zich via de website www.picobellobeads.nl onderaan de site inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u dit E-book helemaal gratis!

U kunt deze downloaden op de bevestigingspagina. Dit kan nog tot eind december, daarna zijn de E-books helaas niet meer beschikbaar. En dan komen we op ons volgende nieuwtje, maar dat houden we nog heel even geheim, spannend!!!!
Mocht u iets bij Picobello Beads gaan bestellen dan hebben we een leuke korting.

KORTING!

Graag wil ik jullie vanaf nu een korting aanbieden van 10% op alle bestellingen met de code: picobello en deze is geldig tot en met zondag 22 december.

Deze korting is geldig bij www.kralenstulpje.nl en bij www.picobellobeads.nl

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op viainfo@kralenstulpje.nl of  info@picobellobeads.nl voordat u op de bestel knop drukt. Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

We hebben veel meer artikelen op voorraad dan in de webwinkel staan, dus mocht u iets zoeken wat niet in de winkel staat, laat het ons gerust weten! De kans is groot dat we het gewoon kunnen toevoegen.
 

VERRASSING!

En dat brengt ons meteen bij het volgende! Picobello Beads heeft een enorme voorraad welke nog niet op de website staat!
En daar hebben wij helaas ook geen tijd voor! We zijn super druk met bestellingen inpakken en alle bestellingen worden meestal dezelfde dag door ons verzonden! Dus we hebben een hele leuke mooie voorraad kwaliteits kralen voor de verrassingspakketten!!

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geeft u wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer u voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen.

U kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

Wanneer u in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk u hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke u altijd weer kunt combineren. Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.

Heeft u een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

U vind bij ons in het pakket een flyer. Wanneer u met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maakt u ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat u tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durft u dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer u als klant blij en tevreden bent, dan ben ik dat ook!

Fijne dag, groetjes Esther de Jonge

  

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Een heel fijn weekend!

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel