NIEUWE WEBSITE VAN 'T KRALENSTULPJE!

Nog maar een paar weken! Dan krijgt 't Kralenstulpje een compleet vernieuwde website met als extraatje zo'n 5.000 artikelen erbij! Je kunt dan bij deze website een nieuw account aanmaken en dan ontvang je een leuk cadeautje!

Wat dit is, dat is nog een verrassing!

Alvast een tipje van de sluier, dit wordt ons nieuwe logo! Wat vind je ervan?

De site zal iets frisser en moderner worden.

Het grootste voordeel zal zijn, dat het winkelwagentje blijft bewaard en dat je een verlanglijstje kunt maken! Mocht je verder nog leuke ideetjes hebben, vraag het gerust, want met de nieuwe website is heel veel mogelijk!
Wat heel erg grappig is, de website is nog in ontwikkeling en is officieel nog niet in de lucht. Ook is de website nog niet aangemeld bij zoekmachines. Toch is het een klant gelukt om een bestelling via de nieuwe site te plaatsen, terwijl toen de betaalsystemen nog niet eens werkten. Hoe leuk is dat, dat was een hele leuke verrassing voor ons!

EDELSTEEN HANGERS

Heb je onze nieuwe edelsteen hangers al gezien? Klik hier of op de afbeelding!

NIEUW BINNEN

Er zijn verschillende leuke nieuwe artikelen binnen gekomen bij 't Kralenstulpje!

Klik hier voor alle nieuwe artikelen!

TOT 50% KORTING OP KETTINGEN EN ARMBANDEN DISPLAY'S

Er zijn niet zoveel meer over...het gaat sneller dan verwacht! We moeten ruimte maken voor onze nieuwe collectie, kortingen tot 80% in onze nieuwjaars saleKlik hier!  Zoek je bijvoorbeeld nog een goedkope display voor armbanden of een display voor kettingen? Klik hier: Op = op!

VERRASSING!!

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geef wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer je voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen. We hebben recentelijk Picobello Beads overgenomen met een grote voorraad welke nog niet op de website staat.

Je kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer je in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk  hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke je altijd weer kunt combineren. Heb je een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

Je vindt bij ons in het pakket een flyer. Wanneer je met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maak je ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat je tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durf je dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer jij als klant blij en tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Klik hier voor het pakket!

Ik wens jullie allemaal een super fijne avond!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Een heel fijn weekend!

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel