LENTE BIJ 't KRALENSTULPJE

Nu even wat anders...😇😇 Hoera🎉🎉🎉

Het is lente🥰🌺🌼💐🐛🐝🐇🌻🦋

Het blijft gelukkig mogelijk om buiten een frisse wandeling te maken, een stukje te fietsen, even het hoofd leeg te maken zodat je weer nieuwe energie en inspiratie kunt op doen. Laten we deze tijd ook gebruiken om er iets positiefs uit te halen, saamhorigheid, hoop, positiviteit, creativiteit en met het vooruitzicht, deze moeilijke periode gaat voorbij! Straks waarderen we des te meer onze vrijheid, knuffels, zoenen en ga zo maar door. Nu moeten we roeien met de riemen die we hebben.

Heel veel ondernemers worden heel erg creatief. Een lieve kennis van me Marjolein showt nu via facebook met leuke filmpjes haar nieuwe kledingcollectie voor grote maten.  Ze is zelf model en ze doet dat ontzettend leuk! De jurkjes en tuniekjes verkoopt ze op deze manier via Facebook! Trots op je Marjolein hoe je dit aanpakt!

Als ondernemer heb je geen inkomen als je niet kunt werken dus dan moet je niet bij de pakken neer gaan zitten maar denken in mogelijkheden. Wist je dat er heel veel facebook groepen zijn waar jij je sieraden kunt verkopen? 't Kralenstulpje heeft ook zo'n groep: Verkoop handgemaakte sieraden, klik hier

Heel eenvoudig kun je via een priveberichtje alles afhandelen en je mooie creatie per post versturen. Ook is het mogelijk om via Instagram te verkopen. Dus wanneer je even niet op de markt kunt staan of de winkel moet tijdelijk dicht dan is dit ook nog een optie.

KNUTSELGIDS KRALEN MATERIALEN

Tim en Muriel hebben een leuk blog gemaakt om kennis te maken met onze materialen! En wist je ook dat we een gratis cursus sieraden maken online hebben staan?

Deze kunt u hier vinden!

CADEAUTJE VAN 'T KRALENSTULPJE

Vind je het leuk om een armbandje te maken voor iemand in de zorg of een andere topper? Laat zien dat je aan iemand denkt! Zo’n leuk zelf gemaakt cadeautje kan heel bemoedigend werken. Wij van ’t Kralenstulpje helpen jou hierbij! Wij zijn deze hulpverleners en alle andere toppers super dankbaar nu in deze stressvolle tijd.

Maak een bedel armbandje voor een topper en krijg hiervoor gratis materialen van ’t Kralenstulpje!!!

Wat krijgt je precies? Je krijgt van ons gratis 5 hartjes bedeltjes met hierop: “Thank you” en een zakje rocailles in een willekeurige kleur. Ook doen wij er 5 platinum buig ringetjes van 6mm bij plus een zakje met elastiek om de kralen en bedels aan te rijgen voor een armbandje. Ben je klaar dan maak je twee knoopjes in het elastiek en doe je een druppeltje lijm op het knoopje. Even laten drogen klaar!

Dit pakketje kun je gratis aanvragen bij je bestelling wanneer je iemand kent die je een warm hart wilt toedragen.

1 gratis cadeautje per bestelling, dit pakketje kan 1 keer per klant worden mee besteld, zolang de voorraad strekt en tot en met zondag 22 maart.

Wel hopen wij dat je hiervan een foto zou willen plaatsen op Social Media of dat je ons deze zou willen toesturen per mail zodat wij hem kunnen plaatsen. Dit is niet verplicht, maar het zou wel leuk zijn om zo een beetje positieve energie te verspreiden. Tag je ons hierin, dan maak je ook nog kans op een mooi verrassingspakket!

Vergeet niet om dit pakketje ook echt mee te bestellen. Wij kunnen dit helaas niet later na sturen. Hier kun je het pakketje gratis mee bestellen

Ik hoop dat je dit een leuke actie vindt!

KORTING BIJ 'T KRALENSTULPJE

Door alle toestanden willen wij graag onze kortingsactie verlengen en je hiermee een kleine pleister op de wonde geven. Daarom geven wij de komende week tot vrijdag 27 maart een korting van maar liefst 15% op alle bestellingen!
(m.u.v gepersonaliseerde labels en de verrassingspakketten)

Wij versturen gewoon net als anders gewoon alle bestellingen dezelfde dag, mits voor 15:00 besteld.

De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor
bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

We moeten dan maar van iets vervelends iets positiefs proberen te maken en daar ondanks alles een beetje plezier aan beleven! Er zijn heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen en de komende week komt er nog veel meer!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss