AFSCHEID

De laatste week is ingegaan voor onze twee kanjers Tim en Muriel. Tim en Muriel lopen deze week nog stage bij ’t Kralenstulpje voor de opleiding vestigingsmanager Groothandel.

Daarna mogen ze afstuderen en zijn ze klaar! Ik heb een hele leuke tijd met deze twee gedreven mensen gehad. Ze hebben hun stage met succes mogen afronden en laat ik eerlijk zijn, ik heb ook veel van ze geleerd!

Ik wil Tim en Muriel ook via deze nieuwsbrief ontzettend hartelijk bedanken voor hun inzet, hun creativiteit, hun humor, hun spontaniteit en doorzettingsvermogen, ook tijdens deze Carona crisis.

Ze hadden ook kunnen stoppen maar ze besloten om door te gaan. Dit waardeer ik ontzettend!!


Hebben jullie nou ook leuk contact gehad met Tim en/of Muriel stuur dan nog gerust even een berichtje, dat vinden ze vast en zeker heel erg leuk!  Mail dan naar: info@kralenstulpje.nl  

Tim en Muriel hadden als project om onze 2e kralenwinkel www.picobellobeads.nl nieuw leven in te blazen. Dit met behulp van Social media en andere activiteiten.  Deze site is nog heel even bereikbaar, daarna gaan we alle artikelen overhevelen naar de nieuwe website van ’t Kralenstulpje.

Door de Corana is de lancering van de nieuwe website nog even vertraagd.

Deze week staan Tim en Muriel nog voor je klaar om je te helpen bij uw vragen en om uw bestellingen in te pakken. Ik en mijn andere medewerkers hebben deze tijd kunnen gebruiken om alle artikelen eens goed na te lopen in ons magazijn. Heel veel artikelen waar nog maar weinig van was hebben we in zakjes gedaan voor onze verrassingspakketten. Daarover later meer.

Graag wil ik nog zeggen dat we onze kortingsactie nog hebben verlengd met een week. Nu veel mensen thuis zijn is afleiding zoeken heel belangrijk. Negatieve gedachten en angsten los laten en iets moois creëren. Iets leuks voor jezelf maken of voor een ander die je een steuntje in de rug wilt geven. En misschien wil jij je sieraden wel verkopen via Marktplaats, Facebook of Instagram!

Profiteer daarom ook dit weekend en de volgende week nog van 15% korting.  De actie is verlengt tot en met 3 april.

(m.u.v gepersonaliseerde labels, cadeaubonnen en de verrassingspakketten)

Wij versturen gewoon net als anders gewoon alle bestellingen dezelfde dag, mits voor 15:00 besteld. De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor
bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

We moeten dan maar van iets vervelends iets positiefs proberen te maken en daar ondanks alles een beetje plezier aan beleven! Er zijn heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen en de komende week komt er nog veel meer!

BELANGRIJK BERICHT VOOR ONZE KLANTEN UIT BELGIE

Er kunnen nog gewoon bestellingen worden gedaan vanuit België, alleen kan er wel vertraging  ontstaan in de levering. Bezorgen op een afhaalpunt is nu even niet mogelijk, dus dit hebben we tijdelijk uit gezet, ook voor Nederland, excuses voor het ongemak.

Het goede nieuws is dat wij nog gewoon lekker aan het werk zijn . Wij willen je laten weten dat wij alle maatregelen en adviezen van het RIVM opvolgen om op deze manier een verspreiding van het virus te voorkomen. Denk aan de 1,5 meter afstand en regelmatig de handen te wassen. Het welzijn van onze collega’s en onze klanten gaat namelijk voor alles.

Op werkdagen voor 15:00 besteld, verzenden we dezelfde dag nog. Dus zit je thuis en wil je graag iets om handen hebben? Misschien wel een nieuwe hobby uitproberen?

CADEAUTJE

 

Vind je het leuk om een armbandje te maken voor iemand in de zorg of een andere topper? Laat zien dat je aan iemand denkt! Zo’n leuk zelf gemaakt cadeautje kan heel bemoedigend werken. Wij van ’t Kralenstulpje helpen jou hierbij! Wij zijn deze hulpverleners en alle andere toppers super dankbaar nu in deze stressvolle tijd.

Maak een bedel armbandje vooreen topper en krijg hiervoor gratis materialen van ’t Kralenstulpje!!!

Wat krijgt je precies? Je krijgt van ons gratis 5 hartjes bedeltjes met hierop: “Thank you” en een zakje rocailles in een willekeurige kleur. Ook doen wij er 5 platinum buig ringetjes van 6mm bij plus een zakje met elastiek om de kralen en bedels aan te rijgen voor een armbandje. Ben je klaar dan maak je twee knoopjes in het elastiek en doe je een druppeltje lijm op het knoopje. Even laten drogen klaar!

Dit pakketje kun je gratis aanvragen bij je bestelling wanneer je iemand kent die je een warm hart wilt toedragen.

1 gratis cadeautje per bestelling, dit pakketje kan 1 keer per klant worden mee besteld, zolang de voorraad strekt en tot en met vrijdag 3 april.

Wel hopen wij dat je hiervan een foto zou willen plaatsen op Social Media of dat je ons deze zou willen toesturen per mail zodat wij hem kunnen plaatsen. Dit is niet verplicht, maar het zou wel leuk zijn om zo een beetje positieve energie te verspreiden. Tag je ons hierin, dan maak je ook nog kans op een mooi verrassingspakket!

Vergeet niet om dit pakketje ook echt mee te bestellen. Wij kunnen dit helaas niet later na sturen. Hier kun je het pakketje gratis mee bestellen

Ik hoop dat je dit een leuke actie vindt!

VERRASSING!

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geeft u wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer u voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen.

U kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer u in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk u hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke u altijd weer kunt combineren. Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.

Heeft u een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

U vind bij ons in het pakket een flyer. Wanneer u met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maakt u ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat u tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durft u dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!

Groetjes Esther en team Kralenstulpje Tim, Mellina, Muriel en de beide Esther's.

 

 

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel