BEDANKT!

Graag wil ik alle klanten die een lief berichtje hebben gestuurd voor mijn 50e verjaardag heel hartelijk bedanken!
Het was overweldigend om zoveel lieve en leuke reacties te mogen ontvangen! Een vreemde verjaardag maar gelukkig wel in goede gezondheid!

KORTING

Graag wil ik nog zeggen dat we onze kortingsactie nog hebben verlengd met een week. Nu veel mensen thuis zijn is afleiding zoeken heel belangrijk. Negatieve gedachten en angsten los laten en iets moois creëren. Iets leuks voor jezelf maken of voor een ander die je een steuntje in de rug wilt geven. En misschien wil jij je sieraden wel verkopen via Marktplaats, Facebook of Instagram!

Profiteer daarom ook dit weekend en de volgende week nog van 15% korting.  De actie is verlengt tot en met 17 april.

(m.u.v gepersonaliseerde labels, cadeaubonnen en de verrassingspakketten)

Wij versturen gewoon net als anders gewoon alle bestellingen dezelfde dag, mits voor 15:00 besteld. De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor
bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

WORKSHOP PAKKETJES

We hebben hele leuke DQ workshop pakketjes in de aanbieding van Gutterman! Op is op!

CADEAUTJE
Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Wat dit is, is nog een verrassing!

Ik hoop dat je dit een leuke actie vindt!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Brendan en ik doe de opleiding marketing en communicatie op het alfa-college in Groningen. Ik woon in Wagenborgen en dus is ’t Kralenstulpje vlakbij voor mij. Ik hoop op een leerzame stage periode en deze wil ik stage graag goed afsluiten.

Mijn opdracht voor vandaag is om voor u een nieuwsbrief te schrijven.

Zit u ook thuis en heeft u weinig meer om handen deze dagen en wilt u wat te doen hebben zoals een leuk sieraad in elkaar knutselen? Kijk dan op www.kralenstulpje.nl. Bij ’t Kralenstulpje hebben we heel veel verschillende producten zodat u altijd wel iets mooi’s kunt vinden om lekker creatief bezig te zijn.

Dus thuis hoeft u zich niet te vervelen met de leukste kralen en sieraad-onderdelen, direct afgeleverd aan de deur! Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke armband of ketting maken voor uw geliefden die nu zo ver weg lijken te zijn, zo dragen wij elkaar op ’t hart.

Dan even wat informatie over het Coronavirus:

Kan ik nog bij jullie bestellen?

Dat kan zeker! Ondanks de Coronacrisis staan we gewoon voor u klaar. We werken in ons kantoor volgens de actuele hygiëne richtlijnen van het RIVM. Uiteraard geldt ook in ons magazijn de regels voor de hygiëne.

Levertijd

Vooralsnog zijn de levertijden niet veranderd maar door de grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de zending met een kleine vertraging geleverd wordt.

Op kantoor

Bij ons op kantoor proberen ons zoveel mogelijk te richten op veiligheidsregels van het RIVM. We maken elke dag schoon op ons kantoor en magazijn. We proberen ook zo hygiënisch mogelijk u pakketjes te verpakken zodat ook uw gezondheid goed blijft.

Dan even wat ander nieuws, dit was de laatste week voor de stagairs Tim en Muriel. Ze hebben nu hun stage afgesloten en kunnen dus richting de toekomst gaan kijken.

Ook zijn er weer een aantal mooie nieuwe producten binnengekomen, bent u hier nou benieuwd naar kijk dan even op onze website. Ze staan onder de rubriek: Nieuw binnen!

Een van de nieuwe binnengekomen producten.

We hebben sinds kort ook een leuk pakketje beschikbaar om iemand in de zorg te bedanken. Dus zou u nou iemand een hart onder riem wil steken voor het geweldige werk dat ze verrichten, schaf dan dit pakketje snel aan.

Helaas is door het coronavirus de lancering van onze nieuwe website wat vertraagd. We hopen dat dit alles snel over is om de nieuwe website aan u te tonen. We werken hier al een tijdje aan om de nieuwe website er mooi en overzichtelijk uit te laten zien. We maken de website mooi uitgebreid zodat u zoveel mogelijk keuze heeft.

We hopen met het hele team van ‘t Kralenstulpje dat u deze periode goed doorkomt. Ga in deze periode ook vooral lekker knutselen maak er iets moois van! Want wij van ‘t Kralenstulpje vinden dat kralen en knutselen een lach op uw gezicht moet brengen. Heeft u vragen of tips nodig over het knutselen dan mag u ook altijd een mailtje sturen naar info@kralenstulpje.nl.

Dit was het weer voor deze nieuwsbrief, tot de volgende.

Groetjes en goede gezondheid namens ’t Kralenstulpje,

Brendan Huizinga.

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel