VOLHOUDEN

De weken gaan voorbij en we moeten allemaal wennen aan ons nieuwe leven. Afstand houden, geen cafe en of restaurant bezoek. Geen sportschool, geen biosje pakken met vriendinnen. In het begin dacht ik, ach..dat gaat zo voorbij, maar zoals het nu lijkt gaat dit nog wel even duren. Gelukkig neemt het aantal zieken hier in het Noorden af. In het ziekenhuis bij mij in het dorp (Scheemda) liggen voornamelijk mensen van buiten de noordelijke provincies, dit zodat deze ziekenhuizen ook zo langzamerhand hun normale werkzaamheden weer kunnen opppakken. In mijn familie, vrienden en kennissenkring is er gelukkig niemand ziek. We doen ook allemaal ons best om dit te voorkomen. We hebben bij 't Kralenstulpje allemaal onze eigen handdoek, stelregel, ben je buiten geweest meteen goed handen wassen. We maken meerdere keren per week ons magazijn helemaal goed schoon, inclusief dweilen, dit zijn dan onze wekelijkse uurtjes "sportschool".

De lancering van onze nieuwe website laat helaas nog even op zich wachten, totdat de mensen van het marketing bureau weer op kantoor aanwezig zijn.

We zijn dankbaar dat we jullie gewoon kunnen blijven voorzien van hobby materialen, voornamelijk materialen om sieraden te maken. We zijn er van overtuigd dat juist in deze tijd het hebben van een leuke hobby heel erg belangrijk is. Een investering in jezelf. Afleiding zoeken in iets wat je leuk vindt. Het leuke van sieraden maken is, dat je het gewoon via de computer of telefoon kunt leren! We hebben bijvoorbeeld een gratis cursus sieraden maken (met film beelden) op onze website staan onder de rubriek "Klantenservice".

GUTERMANN

't Kralenstulpje heeft een hele grote partij Gutermann over kunnen nemen van een kralen winkel die ermee is gestopt. We zijn de komende weken nog druk bezig om alles op de site te zetten. Zoals je van ons gewend bent zijn de buisjes met kralen bij ons sterk afgeprijsd!! Deze artikelen hebben we inmiddels op de site staan, maar op is op, het gaat om een éénmalige partij. Houd deze rubriek de komende tijd dus goed in de gaten. Klik hier!

CADEAUTJE

 

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Wat dit is, is nog een verrassing!

 


 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

 

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

 

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel