SPECIAAL VOOR JOU

Jij ontvangt van ons de nieuwsbrief welke we iedere  week proberen te versturen. Hierin willen we leuke tips verwerken en mooie aanbiedingen, kortingen, gratis artikelen, de nieuwste producten, deze zijn exclusief voor jou, als trouwe volger van ons nieuws. We zijn blij dat je onze nieuwsbrief leest en dat willen we graag belonen!

ENGEL

Wie ga jij verrassen met een leuke DQ bedel van een engel? Wie in jouw omgeving is jou dierbaar en kan op dit moment wel een een hart onder de riem gebruiken? Laat zien dat je aan iemand denkt! Stuur bijvoorbeeld een leuke kaart en maak hier deze leuke engelen bedel aan vast. Klik hier!

GRATIS MEE BESTELLEN

U kunt wanneer u een bestelling plaatst bij 't Kralenstulpje gratis een cadeautje mee bestellen, 1 cadeautje per bestelling.

Past iets niet door de brievenbus en moet u daarom voor pakketpost kiezen? Bestel dan gratis bijvoorbeeld lekkere badzout mee of een echt leren sleutel etui! Gisteren hebben we weer horloges toegevoegd. Klik hier!

VERRASSINGSPAKKETTEN
Wat ons de laatste tijd is opgevallen dat de verrassingspakketten de deur uit vliegen. Vanwege de overname van een aantal winkels die ermee zijn gestopt en tijdgebrek om alles op de website te plaatsen hebben we nog een paar leuke pakketten kunnen samenstellen. Deze zitten echt BOM vol artikelen waaronder heel veel verschillende zakjes met glaskralen.

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geeft u wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer u voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen.

U kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer u in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk u hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke u altijd weer kunt combineren. Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.

Heeft u een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

U vind bij ons in het pakket een flyer. Wanneer u met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maakt u ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat u tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durft u dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer u als klant blij en tevreden bent, dan ben ik dat ook!

GUTERMANN

't Kralenstulpje heeft een hele grote partij Gutermann over kunnen nemen van een kralen winkel die ermee is gestopt. We zijn de komende weken nog druk bezig om alles op de site te zetten. Zoals je van ons gewend bent zijn de buisjes met kralen bij ons sterk afgeprijsd!! Deze artikelen hebben we inmiddels op de site staan, maar op is op, het gaat om een éénmalige partij. Houd deze rubriek de komende tijd dus goed in de gaten. Klik hier!

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Wat dit is, is nog een verrassing!

Ik hoop dat je dit een leuke actie vindt!


 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

 

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel