MOEDERDAG

Ik hoop dat jullie een leuke maar vooral gezellige dag hebben gehad tot zover, ik in ieder geval wel. heerlijk gegeten en gedronken.

Ik heb met mezelf afgesproken vanaf morgen de Corona kilo's te lijf te gaan door even weer streng te zijn voor mezelf. Het is nu leuk genoeg geweest. Dat gaat vast even een paar dagen lastig worden maar ik ben er klaar mee, de knop is om! Ik heb wat nieuwe kleding gekocht bij een vriendin die het best zwaar heeft gehad. Ze heeft ook een kapsalon met personeel, ondanks de steun van de overheid kost het volledig doorbetalen van personeel voor de kleine ondernemer heel erg veel geld. Ook in de winkelstraat komen nu erg weinig mensen. En haar kosten lopen wel gewoon door. Dus ik dacht laat ik juist nu even een voorraadje kleding inslaan en dan wel in de zelfde maat (welke eigenlijk te klein is ;-) )

Een goede motivatie om het gevecht aan de gaan met de Corona Kilo's! Mocht je ook zoiets van plan zijn, laat het gerust weten, wellicht kunnen we elkaar motiveren! Ik heb in ieder geval een leuke afleiding en dat is sieraden maken!

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Deze week is dit een zakje met bedeltjes, zoalng de voorraad strekt!

Ik hoop dat je dit een leuke actie vindt!


 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

 

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel