COLLEGA IN HET ZONNETJE

Al 10 jaar ben ik de gelukkige eigenaresse van deze mooie kralenwebwinkel en ik doe dit met heel veel liefde en plezier! Maar dit heb ik niet allemaal alleen gedaan! Natuurlijk met de hulp en steun van mijn vader (hij is heel erg handig) mijn moeder, toen ze nog in leven was en heel veel lieve mensen om me heen.

In de loop der jaren heb ik ook leuke mede webwinkeliers leren kennen. Het is heel erg leuk en leerzaam om mensen uit dezelfde branche te spreken en om van elkaar te leren en om ervaringen uit te wisselen. Zo ben ik ook al jaren virtueel bevriend met Marjo van HET WITTE LUIK. Ze verkoopt prachtig mooi kant en brocante artikelen en o.a. bedels en kralen.

Al jaren sturen we elkaar berichtjes en delen we lief en leed met elkaar dat dat werkt heel erg opbeurend! Marjo met haar enorme gevoel humor heeft me al door menig dipje gesleept en een paar weken geleden was het dan eindelijk zover, we zouden elkaar voor het eerst ontmoeten.

Dat was best heel erg spannend! In al die jaren heb je natuurlijk een beeld gevormd maar ik had nog nooit een foto van haar gezien. Het gekke is, ze is precies zoals ik me had voor gesteld. Een leuke verzorgde en intelligente maar grappige vrouw en ze had een auto vol cadeautjes meegenomen waarvan in een aantal leuke dingen weg mag geven bij de bestellingen in.

We hebben een hele leuke middag gehad en ik kan jullie HET WITTE LUIK ook van harte aanbevelen. Droom weg op deze mooie nostalgische website en krijg je bestelling super mooi verpakt op je deurmat!

GRATIS BIJ EEN BESTELLING

ONTVANG VAN MARJO DEZE LEUKE LABEL OF EEN LEUKE STEMPEL BIJ JE BESTELLING BIJ 'T KRALENSTULPJE, ZOLANG DE VOORRAAD STREKT EN OP IS OP!


We hebben een giga hoeveelheid prachtige Tsjechisce facet kristal kralen binnen gekregen en het staat inmiddels allemaal bij ons op de website! Prachtige Europese kwaliteit!! Hier kunt u het vinden.

Fijne zonnige dag allemaal!

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel