ZOMERSE TEMPERATUREN

Ons magazijn zit in een voormalig Rabobank gebouw en daarna werd het een Bibliotheek. Het voordeel van deze dikke geisoleerde wanden is dat het heerlijk koel is bij ons binnen! Dat komt met deze tropische temperaturen wel goed van pas!

Afgelopen weken waren we weer druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwe website. We hebben inmiddels een datum!!

9 september komt onze nieuwe website online met heel veel voordelen tov van de website die we nu hebben, waaronder de belangrijkste: Het winkelwagentje wordt bewaard!! Ook kun je een verlanglijstje maken. De artikelen van onze andere website www.picobellobeads.nl zullen een week later worden overgezet waardoor we alles op 1 locatie hebben en dus een enorme keuze aan materialen.

GEPERSONALISEERDE LABELTJES

Wist u, dat u bij 't Kralenstulpje u eigen tekst labeltjes kunt laten laseren? Er zit wel een levertijd op (6 tot 8 weken) maar de prijs is die van alleen de zetkosten bij anderen. Bij andere leveranciers moet u vaak hele grote hoeveelheden afnemen en zetkosten betalen die vrij hoog zijn. Bij ons kunt u ze bestellen vanaf 50 stuks. De labels zijn uitgesloten van kortingsacties. Er kan alleen tekst worden gebruikt, geen logo's.  Alle informatie kunt u hier vinden!

15% KORTING

Profiteer vanaf 12:00 uur vanmiddag t/m zondag 9 augustus 2020 van 15% korting op uw bestelling bij 't Kralenstulpje.

(m.u.v gepersonaliseerde labels, cadeaubonnen en de verrassingspakketten)

De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat je op de bestel knop drukt.
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel