DONKERE DAGEN EN GEZELLIGHEID

De donkere dagen komen er weer aan en ik vind dit een hele gezellige en knusse tijd! Overal zie je weer lampjes branden en mensen zitten weer gezellig knus op de bank of samen aan tafel gezellige dingen te doen. Ik zie dat veel mensen alweer inkopen doen voor de kerst, onze kerstzakjes gaan weer heel erg hard de deur uit en er is bijna niet aan te komen, dus ik hoop dat ik genoeg heb dit jaar.
We hebben een speciale thema pagina voor kerst met leuke kerstbedels!

 

ROCAILLES

Wist je dat 't Kralenstulpje de grootste collectie rocailes heeft van het Noorden? En dat we hier ook nog een paar hele leuke verrassingspakketten vol mee hebben?

Er zijn de afgelopen week weer heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen bij 't Kralenstulpje!

TUTORIAL

Maak deze super leuke armbanden set eenvoudig zelf met de materialen van 't Kralenstulpje,
klik hier of op de afbeelding!

    

VERGETEN TE BESTELLEN

Het kan nautuurlijk gebeuren dat je iets vergeten bent om te bestellen. Wat kun je dan het beste doen?
Je kunt het beste even bellen met: 0597-85 01 10 en vragen of ze jouw bestelling willen vast houden. Een mail wordt helaas niet altijd meteen gelezen. Zolang de bestelling nog niet is verzonden, kan er nog wat worden toegevoegd. Dat kan alleen als je een nieuwe bestelling plaatst via de site, en dan in de opmerkingen zet: samenvoegen met ordernummer… Je kunt bij de 2e bestelling kiezen na het afronden van de bestelling voor de optie: Afhalen bij winkelier. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht en je kunt gewoon betalen met Ideal. Dit telt ook wanneer je de bestelling wilt combineren met onze andere webshop www.picobellobeads.nl

KAN IK LANGSKOMEN OM UIT TE ZOEKEN?
We zijn geen fysieke winkel en we hebben alleen een magazijn. Het is daarom niet altijd mogelijk om langs te komen en hier alles te bekijken en uit te kiezen. Dit omdat we anders in te grote tijdsnood komen. Maar je kunt voor de zekerheid wel altijd even bellen of wij naast het inpakken van de bestellingen tijd hebben om jou te helpen. Alles ligt in dichte bakken (geen showroom) en alles moet handmatig van de voorraad worden geboekt, dit kost veel tijd vandaar.  Tel: 0597-85 01 10. Maar als we een gaatje over hebben ben je natuurlijk van harte welkom!

JE BESTELLING AFHALEN KAN NATUURLIJK ALTIJD!
Je kiest dan na het afronden van de bestelling voor:  Afhalen bij winkelier, de verzendkosten komen dan te vervallen. Je krijgt een mailtje wanneer je bestelling klaar ligt, bel dan even om te kijken of we er zijn voordat je het komt afhalen: 0597-85 01 10.

LEESBAARHEID NIEUWSBRIEF
Is onze nieuwsbrief goed te lezen? Ik hoorde onlangs van een mevrouw dat ze het lettertype erg klein vond en dat het bijna niet te lezen was voor haar. Moet ik het lettertype groter maken? Ik hoor graag even van jou!

CADEAUTJE
Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Verrassing!!!

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel