MONDKAPJES & BEUGELS

Ook bij 't Kralenstulpje vinden we gezondheid het allerbelangrijkste en steeds vaker kregen we de vraag of we ook mondkapjes verkopen. We hebben nu mondkapjes in ons assortiment opgenomen vanaf 50 cent per stuk en stoffen mondkapjes voor maar  €. 3,50 per stuk. Hoe kan dit zo goedkoop? Nou heel eenvoudig, er zit tot 31 december geen BTW op mondkapjes en daarom kunnen we de prijs zo laag houden.

Maar helaas heb je met een mondkapjeook vervelende bijwerkingen en daarom verkopen wij nu beugels voor onder een mondkapje (een 3-D masker) voor een vrijere ademhaling!

Ze gaan heel hard en we hebben maar een beperkte voorraad, het kan lang duren voordat we ze weer binnen krigen.

Klik hier of op de afbeelding om er naar toe te gaan!

BESTELLINGEN COMBINEREN

Wil je de bestelling combineren met een bestelling van www.picobellobeads.nl ? Super leuk! Kies dan bij één van de beide sites voor de optie: Afhalen winkelier, dan betaal je ook maar 1 keer verzendkosten, mits het door de brievenbus past. Vergeet niet om in de opmerkingen van beide bestellingen te schrijven dat de orders samengevoegd kunnen worden. Past het door het samenvoegen niet meer door de brievenbus, dan wordt het pakketpost. Dan krijg je hierover vooraf bericht, wellicht moet er dan nog iets worden bijbetaald, de verzendkosten zullen dan voor Nederland ten hoogte €. 6,95 zijn.

WHAT'S APP

We hebben een what's app lijst voor als je ook graag op de hoogte wilt gehouden van acties via what's app.Meld je aan voor onze WatsApp lijst en mis nooit geen acties meer van www.kralenstulpje.nl !

Stuur een berichtje via WhatsApp met je naam naar 06- 25 68 72 11

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel