HALLOWEEN BIJ KRALENSTULPSlideshowJE.NL

En dan is het zomaar weer 31 oktober!  De dag waarvan men zegt dat je het dichtst bij de geestenwereld bent, dus dichtbij je overleden dierbaren! Voor weer anderen is dat op 2 november met Allerzielen. Dat is ook een dag waarop je iedereen herdenkt die ons fysiek op aarde heeft verlaten. Vaak worden er dan heel veel kaarsjes aangestoken en vaak herdenkt men dit op een kerkhof, bij een crematorium of een begraafplaats. Dat heeft iets heel griezeligs, maar ook weer iets heel moois! Je kunt het gevoel hebben dat een overleden dierbare dan heel erg dicht bij jou is.

ENGELENROEPER MET KLANKBALLETJES

De Engelen Roeper (of Engelsrufer) is een hangertje, daarin past een klein klankbolletje. Als het bolletje rinkelt heeft u contact met uw beschermengel.
De hangers kunnen geopend worden om vervolgens een andere gekleurde klankbol te plaatsen. Elke klankbol heeft een eigen kleur en eigen betekenis.

Onze beschermengelen zijn altijd in onze omgeving, meestal in half slaap en half waak toestand, wanneer je niet helemaal weet of je nu wakker bent, of dat je misschien toch slaapt.

Er zijn altijd aanwijzingen van een onzichtbare aanwezigheid.

Dit kan bijvoorbeeld zijn een zacht gefluister, soms hoor je ineens je naam, voel je een windvlaagje, hoor of voel je een vleugelslag, of je hebt het gevoel dat iets of iemand je wang streelt, het is iets wat je niet meteen een plekje kunt geven, maar je gevoel zegt dat het goed is. Dat zijn de bescherm engelen,  die om ons heen zijn.

Ze weten wat je wenst en horen al je geheimen. Als je het geloof in de aanwezigheid van deze engelen bent verloren door bijvoorbeeld  verdriet, pijn, verlies  of angst, draag dan een Engelenroeper.

De hanger kun je open maken, hierin kun je een klankbol plaatsen in een leuke kleur, de kleuren hebben ook weer een aparte betekenis.  Door het dragen en het zachte rinkelen zal je beschermengel in je nabijheid geroepen worden. Je kunt een gevoel van rust ervaren en je weet dat het goed is! Dit is een heel mooi kerstcadeautje!

Bron: dit mooie verhaal las ik op een papiertje welke ik kreeg van een aardige mevrouw bij wie ik de engelenroepers heb besteld.

KORTING KRALEN

Bij een griezelige dag hoort angstaanjagende korting! De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: halloween15

De korting is geldig vanaf 11 uur vandaag tot en met morgen zondag 1 november 2020

(M.u.v. verrassingspakketten, cadeaubonnen en gepersonaliseerde labeltjes)

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer je op het plusje hebt geklikt. Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat je op de bestel knop drukt.

Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

 

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

Fijne dag allemaal!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss