NIEUWE FRISSE LOOK

We hebben het design van de website een beetje aangepast, wat vind je ervan? Gewoon eerlijk zeggen hoor!
Ik ben altijd blij met feedback. Het is hier wonder boven wonder mooi weer in Groningen. Is dat even een mooi cadeautje!
 

NIEUWE ARTIKELEN

Ik krijg het nog even druk dit weekend, en dat is prima, er is verder toch niet zo heel veel te doen helaas. Er komt maandag een nieuwe vracht binnen met allemaal nieuwe leuke artikelen. Ik probeer het er vandaag en morgen allemaal op te zetten.

KORTING

Om te vieren dat we weer een frisse site hebben geven we dit weekend 15% korting! De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: kralenstulpje15%

De korting is geldig vanaf 13:30 uur vandaag tot en met  zondag 8 november 2020

(M.u.v. verrassingspakketten, cadeaubonnen en gepersonaliseerde labeltjes)

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer je op het plusje hebt geklikt. Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat je op de bestel knop drukt.

Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

BESTELLINGEN COMBINEREN

Wil je de bestelling combineren met een bestelling van www.picobellobeads.nl ? Super leuk! Kies dan bij één van de beide sites voor de optie: "Afhalen winkelier", dan betaal je ook maar 1 keer verzendkosten, mits het door de brievenbus past. Kom je samen excl. verzendkosten boven de 50 euro uit? Kies dan bij beide bestellingen voor : afhalen winkelier". Vergeet niet om in de opmerkingen van beide bestellingen te schrijven dat de orders samengevoegd kunnen worden. Past het door het samenvoegen niet meer door de brievenbus, dan wordt het pakketpost. Dan krijg je hierover vooraf bericht, wellicht moet er dan nog iets worden bijbetaald, de verzendkosten zullen dan voor Nederland ten hoogte €. 6,95 zijn. Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland.

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

Fijne dag allemaal!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

 

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel