GRATIS LEUK CADEAUTJE!

Vanmorgen werd ik gewekt door de zonnestralen die door mijn raam naar binnen schenen, wat een heerlijk wakker worden is dat zeg! Helaas kwamen daarna al snel de donkere wolken tevoorschijn en om 3 uur vanmiddag dus regen!
Wat kun je dan beter doen dan weer wat leuke acties op touw te zetten. Waaronder een leuke actie welke alleen vandaag telt! Namelijk 20% korting (ja, je leest het goed!!)  op alles uit onze OP = OP Rubriek!
Meer dan 26 pagina's vol artikelen waar nog maar een paar van zijn. Maar dat is niet alles! We hebben de rubriek gratis bij uw bestelling enorm uitgebreid! Er zijn veel nieuwe cadeautjes bijgekomen, waaronder workshoppakketjes! Klik op de afbeelding.

NIEUWE ARTIKELEN

Er zijn heel veel nieuwe artikelen bijgekomen, neem gerust even een kijkje, klik op de afbeelding.

KORTING

We geven dus alleen vanavond een korting van 20% op alles uit onze OP =OP rubriek.

De code is op=op

De korting is alleen nu geldig vanaf 17:00 uur, zondag 15 november.

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer je op het plusje hebt geklikt. Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat je op de bestel knop drukt.

Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

TUTORIAL

Er zijn deze week twee nieuwe tutorials gemaakt en dit keer door Rebecca de Man (nieuw) en door Anjes, heel veel plezier ermee! Klik op de afbeeldingen om ze te bekijken!

BESTELLINGEN COMBINEREN

Wil je de bestelling combineren met een bestelling van www.picobellobeads.nl ? Super leuk! Kies dan bij één van de beide sites voor de optie: "Afhalen winkelier", dan betaal je ook maar 1 keer verzendkosten, mits het door de brievenbus past. Kom je samen excl. verzendkosten boven de 50 euro uit? Kies dan bij beide bestellingen voor : afhalen winkelier". Vergeet niet om in de opmerkingen van beide bestellingen te schrijven dat de orders samengevoegd kunnen worden. Past het door het samenvoegen niet meer door de brievenbus, dan wordt het pakketpost. Dan krijg je hierover vooraf bericht, wellicht moet er dan nog iets worden bijbetaald, de verzendkosten zullen dan voor Nederland ten hoogte €. 6,95 zijn. Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland.

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

Fijne dag allemaal!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

 

 

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel