KRALEN VAN KRALENSTULPJE.NL

Kun jij je brood met de kralen verkoop verdienen? Dat is een veel gestelde vraag die ik krijg. Dan zeg ik altijd uit de grap: “Met kralen en spiegeltjes zijn al heel wat continenten veroverd!”

Ik zorg al 10 jaar voor mezelf. Daarvoor natuurlijk ook al, maar toen had ik nog de veilige haven van een werkgever inclusief snipperdagen, pensioen én ziektekostenverzekering. Ik ben nu een éénouder gezin zonder kinderen, zeg ik ook vaak met een knipoog. En natuurlijk moet je voor kralen van 25 cent veel meer doen dan voor een verkoop van een spijkerbroek, fiets of auto. Ik ga soms met mijn bakje met kraaltjes en bedels van 25 cent vele uren het magazijn rond om een bestelling van een klein bedrag bij elkaar te pakken. Maar ik doe ik het met heel veel liefde. Ik heb nog steeds het gevoel van een klein kind in een enorme snoepwinkel. Al die mooie kleuren van de kralen, modellen en glanzende edelsteen kralen, ik word daar nog steeds heel erg blij van.

En dan de lieve reacties en foto’s van klanten, van hun zelfgemaakte creaties die ik mag ontvangen, bedank kaartjes, mailtjes en brieven, dan wordt ik vaak overspoeld door een intens gevoel van dankbaarheid. 
Ik heb mensen in mijn omgeving, die altijd voor me klaar staan en daar niets voor terug verwachten, zoals bijvoorbeeld mijn vader. Mijn vader doet ontzettend veel voor mij en ik ben enorm trots op mijn vader. Sinds mijn moeder in 2017 is overleden heb ik het gevoel dat we veel dichter bij elkaar zijn gekomen. Ook zijn lieve vriendin Elsa is altijd betrokken, kletst me de oren van het hoofd en wil alles weten over de dagelijkse beslommeringen bij ’t Kralenstulpje. “Hoe gaat het met de kralen?” vraagt ze dan met een enorme lach op haar gezicht. Dan zeg ik altijd: “Met de kralen gaat het goed!”

Ze liggen keurig in de bakjes te wachten totdat iemand ze gaat kopen en er iets moois van gaat maken.

De Corona crisis pakt ons allemaal. Toch ben ik dankbaar voor het feit dat ik gezond ben en met de afleiding van het werken. Bovendien ben ik ook heel erg blij dat ik iedereen, juist in deze tijd, nog mag voorzien van kralen en toebehoren om sieraden van te maken.

TUTORIAL VAN SIERADEN MAKEN!

Rebecca heeft weer een mooie Tutorial voor ons gemaakt! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

NIEUWE ARTIKELENBIJ KRALENSTULPJE.NL

Er zijn maar liefst meer dan 700 nieuwe artikelen geplaatst de afgelopen week! Deze zijn hier te bekijken!
Er zitten heel veel edelsteen kralen bij Miyuki kralen en DQ materialen.

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss