Funky eardrops

Vandaag tijd gehad om eens te experimenteren en ik ben niet ontevreden met het resultaat. En al heeft het me mijn nagels gekost, deze vrolijke oorbellen maken een hoop goed in deze donkere dagen. Hieronder laat ik je zien hoe je ze maakt:

Materialenoverzicht

(Voor de materialen die ik al in huis had heb ik vergelijkbare materialen gelinkt, aangegeven met *)

Rijg een rose kraal op een nietstift. Rijg daarna de rozenkraal en nog een rosekraal op de nietstift. Met je tang maak je vervolgens een oog aan de nietstift. Het geheel bevestig je aan de onderste schakel van de jasseron.
Rijg nu de keramiek kralen op een nietstift. Ik heb in totaal 4 groen en 4 roze per oorbel gebruikt, maar er was wel ruimte voor meer. Dat hangt er vanaf hoe vol je de oorbel wilt maken.

Met je tang buig je weer een oog aan elke nietstift en met dit ook bevestig je de kralen aan de jasseron. Ik ben begonnen met de schakel boven de schakel waar de rozenkraal aan hangt. Vervolgens twee kralen per schakel. In de bovenste schakel bevestig je dan ook meteen de oorhanger. Bij de eerste oorbel maakte ik eerst de jasseron los voordat ik deze aan de oorbel vastmaakte. Het nadeel hiervan is dat het dan echt lastiger is om de oorbel vast te maken. Maak nu het overgebleven stuk jasseron los en de oorbel is klaar

Variatietip: experimenteer met kleur en lengte. Verschillende kleuren geven een heel andere vibe aan je sieraad. En een andere lengte zorgt ook voor een andere uitstraling. Zou jij voor langer gaan? En voor welke kleur zou je kiezen?

Gemaakt en geschreven door Rebecca de Man

 

Terug naar Tutorials

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss