Armbanden set zelf maken zwart -zilver altijd goed!

Vandaag deze armbandjes met oorbellen gemaakt. Zwart en zilver is altijd goed. Staat bij alles. Draag de armbandjes samen of enkel wat jezelf het leukste vindt. Alleen het zilverkleurige armbandje met de oorbellen staat ook leuk. En deze zijn bij alle soorten sieraden te combineren.

Sieraden materialen:

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Verder nog;

AAN DE SLAG :

 


Het zilverkleurige armbandje is gemaakt met de gebogen staafjes, ringetjes en een sluiting. Bevestig met ringetjes de staafjes aan elkaar. Doe de staafjes om en om naar boven/beneden met de ronde kant. Bij de gewenste lengte alleen nog een sluiting eraan maken met ringetjes.

Oorbellen zelf maken

De oorbellen zijn gemaakt met de gebogen staafjes, ringetjes, bedels en natuurlijk een haakje. Maak twee staafjes aan beide kanten aan elkaar vast met ringetjes. Aan één van de ringetjes maak je ook een bedel vast. Aan de andere kant een haakje.

Armbandjes zelf maken:

Deze armband is gemaakt van het leer, eindkapjes, een bail (met groot gat), ringetjes, sluiting en een bedel.

Lijm twee stukken van het leer in een eindkapje. (Om het beter te laten passen heb ik een stukje van het leer in de lengte afgeknipt). Schuif de bail over de twee stukken leer. Lijm dan ook de andere kant van het leer in het andere eindkapje. Bevestig een bedel aan de bail met een ringetje, en maak er nog een sluiting aan.

Deze armband is geregen op gecoat draad. De bedel in het midden, en de rest tot gewenste lengte de zwarte facetkralen. Bevestig aan beide kanten met knijpkraaltjes een kalotje. Dan nog een sluiting eraan met ringetjes.

Deze armband is gemaakt op het zwarte draad. Rijg eerst de kralen op het draad. Neem dan nog een stuk van het draad, hiermee ga je knopen vanaf de zilverkleurige kraal naar de buitenkant toe. Dit doe je aan beide kanten. Hier is de platte macrame knoop gebruikt. Knoop/rijg tot de gewenste lengte. Maak met nog een stukje draad een eenvoudige schuifknoop. Ook hier gebruik je de macrame knoop voor, deze maak je om beide draden. Maak om het af te maken nog een kraaltje aan beide uiteinden vast.

Veel plezier met het maken van de armbanden en oorbellen.

Groetjes Anjes Hermans

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss