Sorteer op
Sorteer op

Kerst diverse sieraden onderdelen

U zoekt materialen om kerst sieraden te maken? Dan bent u bij 't Kralenstulpje op het juiste adres! Wij leveren meer dan 25.000 artikelen meteen vanuit voorraad, dus lekker snel in huis en geen extra onverwachte kosten!

Kerst cabochons

We verkopen o.a. leuke kerst cabochons om in een setting te plakken! Deze leuke settings met cabochons kun je ook aan een oorbellenhaakje in de kerstboom hangen! Heeft u leuke sieraden hangers gemaakt voor in de kerstboom?

Stuur ons dan een email met een foto naar info@kralenstulpje.nl Onder de inzenders gaan we een paar leuke kralen verrassingspakketjes verloten!

Kerst sieraden maken

Het is leuk om samen creatief bezig te zijn met materialen van 't Kralenstulpje om zelf sieraden te maken. Vooral in de donkere dagen voor kerst. De avonden worden langer, overal op straat branden weer gezellig de lampjes! Dit is toch ook wel een hele leuke gezellige tijd! In de winter heb ik zelf altijd weer de neiging om wat meer te gaan snoepen en weer wat zwaarder te worden.

Afvallen met kralen?

Sinds ik sieraden maak en dus genoeg afleiding heb, snoep ik veel minder. Ik pak een lekkere kop thee en ik ga aan de knutsel! Ik heb dus geen sportschool nodig maar wel een hobby! Deze leuke hobby sieraden maken!

Kijk op onze website onder de tutorials voor altijd weer leuke nieuwe voorbeelden en inspiratie!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss