Sorteer op

Kerst Diverse Sieraden onderdelen

Bent u op zoek naar materialen om kerstsieraden te maken? Dan bent u bij 't Kralenstulpje aan het juiste adres! Wij leveren meer dan 25.000 artikelen direct vanuit voorraad, dus lekker snel in huis en geen extra onverwachte kosten!

Kerst Cabochons

We verkopen onder andere leuke kerstcabochons om in een setting te plakken! Deze leuke settings met cabochons kunt u ook aan een oorbellenhaakje in de kerstboom hangen! Heeft u leuke sieradenhangers gemaakt voor in de kerstboom?

Stuur ons dan een e-mail met een foto naar info@kralenstulpje.nl. Onder de inzenders gaan we een paar leuke kralenverrassingspakketjes verloten!

Kerstsieraden Maken

Het is leuk om samen creatief bezig te zijn met materialen van 't Kralenstulpje om zelf sieraden te maken, vooral in de donkere dagen voor Kerst. De avonden worden langer, overal op straat branden weer gezellig de lampjes! Dit is toch ook wel een hele leuke, gezellige tijd! In de winter heb ik zelf altijd weer de neiging om wat meer te gaan snoepen en weer wat zwaarder te worden.

Afvallen met Kralen?

Sinds ik sieraden maak en dus genoeg afleiding heb, snoep ik veel minder. Ik pak een lekkere kop thee en ga aan de knutsel! Ik heb dus geen sportschool nodig, maar wel een leuke hobby! Deze leuke hobby: sieraden maken!

Kijk op onze website onder de tutorials voor altijd weer leuke nieuwe voorbeelden en inspiratie!

Met creatieve groet,

Esther de Jonge.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss