Korting kralen & onderdelen ~ de goedkoopste kralen

Korting kralen en onderdelen

We hebben door diverse overnames van bedrijven inmiddels veel te veel voorraad kralen, bedels en organzazakjes en we moeten schrappen in ons assortiment om het een beetje overzichtelijk te maken voor u als klant en om ruimte te creëren voor nieuwe artikelen! Hierdoor kunnen we leuke kortingen geven, houd onze nieuwsbrief goed in de gaten! Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje!

Sale Kralen opruiming in ons kralenmagazijn

Doordat we ruimte moeten maken in ons kralenmagazijn gaan heel veel kralen, bedels en onderdelen om sieraden te maken zeer voordelig van de hand.

Betaalbare kralen

Al deze super betaalbare kralen en bedels kunt u dus scoren onder deze rubriek, maar voor veel kralen telt helaas wel, op = op! Heel veel kralen en toebehoren kunnen wij niet op de site plaatsen vanwege tijdgebrek, deze artikelen doen wij in onze bomvolle verrassingpakketten.

 

www.kralenstulpje.nl

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss