Een cadeautje maken van je bestelling!

Een cadeautje maken van je bestelling!

Het leukste van een online bestelling doen is het uitpakken van je pakketje. Maar dan moet het wel verpakt zijn als een cadeautje. Compleet met vloeipapier, handgeschreven labels en geschenkzakjes.

Kralen pakket

De bus van de pakketbezorger stopt voor je deur en je denkt ‘Yes, mijn bestelling’. Je opent snel de deur en pakt het pakket aan van de bezorger. Dan twijfel je nog even. Zal ik het nog even dichtlaten? Of maak ik het meteen open. Word ik verrast of niet? Soms valt het zo tegen. Dan zit er in je pakket wat je hebt besteld. En dat is het. Niks meer en niks minder. Op wat luchtkussenzakjes na om de leegte op te vullen. Ik mis de geschenkzakjes. Ik verwacht mijn sieraden in een mooi luxe doosje.

Sieraden onderdelen mooi verpakken

Een cadeautje maken van je bestelling

Stel je eens voor… Jouw bestelde pakket verpakt als een presentje. Je opent het doosje, dan zie je een mooi vloeipapier. Dat vouw je open en dan zie je vrolijke gekleurde sieradenzakjes met daarin jouw bestelde ringen of kettingen. Natuurlijk zit er een persoonlijk geschreven pakbon of kaartje bij. Je opent de zakjes en de kralen lijken nog mooier dan dat je ze op de site zag. Dat is de ervaring die je wilt! Dan weet je dat er iemand met liefde jouw bestelling heeft ingepakt.

Ideeën om jouw pakket leuk te verpakken

Op de site van ’t Kralenstulpje vind je veel leuke inpakmaterialen om van jouw pakket een feestje te maken. Bijvoorbeeld:

Hiermee kun je indruk maken op jouw klant en ervoor zorgen dat het uitpakken van zijn of haar bestelling een belevenis is. Natuurlijk met de hoop dat de klant jou niet snel vergeet en nog eens bij je komt shoppen.

Maak van iedere bestelling een cadeau met geschenkzakjes van 't Kralenstulpje.

Mooie verpakking

Zoals je ziet zijn er talloze manieren om pakketjes leuk in te pakken. Zelf gebruik ik de organza sieradenzakjes en de papieren cadeauzakjes. Die zijn perfect voor het verpakken van enkelbandjes of andere sieraden. Ook gebruik ik de wensstickers waarmee je gemakkelijk de klant bedankt voor de bestelling. Kijk zelf eens rond in de collectie van ’t Kralenstulpje er zijn materialen genoeg om van jouw pakket een unieke belevenis te maken.

Dit gastblog is geschreven door Inge van Zuidam van Enkelversiering.nl. Bezoek haar webshop voor de hipste collectie enkelbandjes!

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss