Sorteer op
Sorteer op

C.U.S® sieraden message beads 

 

    

Foto's zijn van Byzussies

 

Deze prachtige Stainless Steel  kralen geven betekenis aan uw sieraad! Deze DQ RVS metalen kralen zijn handgemaakt in Griekenland. Deze buis kralen worden ook wel tubekralen genoemd. Ze hebben een Hexagon vorm waardoor ze heel mooi zijn om te gebruiken in bijvoorbeeld oorbellen, kettingen en armbanden. Maar ook als sleutelhanger zijn ze bijzonder mooi!

Kralen met een boodschap

Deze luxe RVS tube kralen zijn heel mooi om cadeau te geven aan iemand die je even een hart onder de riem wilt steken of gewoon omdat deze persoon erg dierbaar voor u is. 't Kralenstulpje heeft een behoorlijke collectie, maar nog niet alles. Zoekt u iets wat hier niet bij zit, laat het dan even weten. Dan gaan we kijken of we deze kralen voor u kunnen bestellen. Op iedere kraal staat een tekst of symbool.

CUS Massage beads ~ kralen met een betekenis

Met deze DQ kralen maakt u betekenisvolle sieraden. Deze hexagon kralen zijn ook goed te gebruiken als tussenstuk. Met diverse kralenkappen maakt u deze kralenbedels helemaal af!

Een antal kralen zijn verguld en een aantal kralen zijn verzilverd met 999 zilver.

Wat is 999 zilver t.o.v. 925 zilver?

Dit houdt in dat dit metaal 999 van de 1.000 zilver deeltjes bevat.

999 zilver wordt ook wel fijn zilver genoemd, dit is zilver in zijn puurste vorm. Helemaal 100% is niet mogelijk want er zit altijd wel een minuscuul stukje verontreiniging in het zilver. Wanneer u dit naast Sterling zilver legt, dan heeft Sterling Zilver een zilvergehalte van 92,5%.  Voor het gebruik van sieraden worden metalen vaak gemengd om dit buigzamer te maken. Sterling zilver is zilver vermengd met o.a. koperdeeltjes, omdat dit gemakkelijker te verwerken is in diverse sieraden.

Klik hier voor puntsteentjes ~ Klik hier voor buig ringetjes ~ Klik hier voor jasseron ketting
Klik hier voor Briolette kristal kralen ~ klik hier voor edelsteen kralenKlik hier voor alle letterkralen

© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss