Rocailles kettingen zelf maken!

Ik heb vandaag met de artikelen van het Kralenstulpje deze leuke kettingen gemaakt. Ik heb gekozen voor 2mm rocailles en 4mm witte rocailles. De kleurtjes van de rocailles kleuren vrolijk bij de leuke bloemen bedeltjes en de pastel fruit kralen van klei. En er is nog meer dan genoeg materiaal om nog meer kettingen te maken! Bestel dan zonodig wel wat extra sluitingen en kalotjes.

De gebruikte materialen om kettingen te maken:

Klik op de linkjes om er naar toe te gaan!

 

Verder nog: Draad We gaan beginnen!

Werkomschrijving zelf kettingen maken met rocailles

Neem een stuk van het draad (ik gebruik hier de gecoat metaaldraad 0,45mm). Rijg hier in het midden de bloem bedel aan. Daarna rijg je de rocailles aan beide kanten van de bedel. Wanneer je de gewenste lengte hebt bevestig je aan beide kanten met een knijpkraal een kalotje. Nu nog met ringetjes het slotje eraan vast maken.

Deze ketting is gemaakt met de hartjes kralen, de witte rocailles en goudkleurige rocailles. Rijg naar voorbeeld, of maak hem naar eigen idee!

Deze ketting is gemaakt met de groene, roze, oranje en goudkleurige rocailles. En de bedeltjes natuurlijk.

Voor deze ketting heb ik één van de fruit kraaltjes gebruikt. Gecombineerd met de groene, gele, blauwe, goudkleurige en de witte rocailles.

Hier is ook weer één van de fruit kraaltjes gebruikt. Gecombineerd met oranje, blauwe, groene en goudkleurige rocailles.

Zoals ik al aangaf is er nog materiaal genoeg over om heel wat meer kettingen te maken. Dus ga er mee aan de slag, ik ben benieuwd wat jullie ervan maken.

 

Groetjes Anjes Hermans 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss