C.U.S® sieraden message beads 

Sommige artikelen komen binnen en dan wil je dit gewoon meteen met iedereen delen! Wat zijn ze prachtig!

      

Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan.

Deze prachtige Stainless Steel  kralen geven betekenis aan uw sieraad! Deze DQ RVS metalen kralen zijn handgemaakt in Griekenland. Deze buis kralen worden ook wel tubekralen genoemd. Ze hebben een Hexagon vorm wardoor ze heel mooi zijn om te gnbruiken in bijvoorbeeld oorbellen, kettingen en armbanden. Maar ook als sleutelhanger zijn ze bijzonder mooi!

Kralen met een boodschap

Deze luxe RVS tube kralen zijn heel mooi om cadeau te geven aan iemand die je even een hart onder de riem wilt steken of gewoon omdat deze persoon erg dierbaar voor u is. 't Kralenstulpje heeft een behoorlijke collectie, maar nog niet alles. Zoekt u iets wat hier niet bij zit, laat het dan even weten. Dan gaan we kijken of we deze kralen voor u kunnen bestellen. Op iedere kraal staat een tekst of symbool.

CUS Massage beads ~ kralen met een betekenis

Met deze DQ kralen maakt u betekenisvolle sieraden. Deze hexagon kralen zijn ook goed te gebruiken als tussenstuk. Met diverse kralenkappen maakt u deze kralenbedels helemaal af!

Rondellen glaskralen

      

Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan.

Deze glaskralen zijn vanwege hun vorm de hit van dit moment! 

De vorm van deze glaskralen zijn heel erg populair, u maakt er hele subtiele sieraden mee. Door de grote verscheidenheid in beschikbare kleuren is er voor iedereen wel een leuke kleuren combinatie!

Trendy glaskralen rondel

De glaskralen zien er een beetje uit als hele grote rocailles, deze trendy rondellen glaskralen! Dit maakt ze zo enorm populair! De leuke vorm welke goed op elkaar aansluiten wordt momenteel heel erg veel door ons verkocht. Ze zijn heel leuk te combineren. Met een gat van c.a. 1,5mm passen de kralen op gewoon rijgdraad en gecoat staaldraad zoals we dat bijvoorbeeld verkopen van Beadalon

Kralen combineren met goud metalen onderdelen

Op dit moment is de trend om zoveel mogelijk te combineren met gouden onderdelen, sloten, bedels en verlengkettingen. Geen liefhebber van goudkleur? Geen enkel probleem! 't Kralenstulpje verkoop nog veel meer zilveren en platinum onderdelen, dus er is keuze genoeg!    

Kralen met een betekenis

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk altijd mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss