Armbandenset letterkralen

Armbandenset letterkralen


Deze armbandjes maak je eenvoudig zelf. Combineer ze met rocailles en goudkleurige kraaltjes. De vierkante letterkralen hebben een ruimer rijggat  hierdoor ook leuk om ze op elastisch koord/ ibiza lint te doen. Maak jouw set compleet met goudkleurige tussenstukken op satijnkoord met een schuifknoop.

Materialen om armbandjes met letterkralen te maken

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande materialen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

AAN DE SLAG:

Armbandenset letterkralen en rocailles

Ronde letterkralen in pastelkleuren en rocailles

De ronde letterkralen heb ik gebruikt op het elastiek.  Kies jouw eigen woorden. Rijg dan de letterkralen met de rocailles,  gecombineerd met de goudkleurige kraaltjes op het elastiek.  Maak een stevige knoop in het elastiek,  en doe hier voor de extra stevigheid een druppel lijm op. Verstop de knoop in de kralen voor een mooie afwerking.

De vierkante letterkralen kralen rijg je op het elastisch koord en op het ibiza lint. Maak op de gewenst lengte een knoop in het koord/ lint.

Armbandenset letterkralen met tussenstukken

Armbandjes met tussenstukken zelf maken

Neem twee stukken van het satijnkoord en haal deze aan beide kanten door het tussenstuk. Maak in het koord een schuifknoop. 

P.s. het satijnkoord was te dik voor het Muntjes tussenstuk,  hiervoor heb ik dunner satijnkoord gebruikt. Op dit dunnere satijnkoord kun je wel nog extra wat goudkleurige kraaltjes rijgen!

 

Veel plezier met het maken van jouw eigen set.

Groetjes Anjes Hermans 

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss