Sorteer op

Zonnebril koord of Brillen koorden

Zonnebril koordjes maken

Zonnenbril koord of Zonnebril koord

We hebben leuke kant en klare koorden om aan een zonnebril, of leesbril of gewone bril te maken.

Koord zonnebril of leesbril koordje

Deze koorden passen natuurlijk ook gewoon goed aan gewone brillen! Maak je eigen unieke zonnebril koord een steel de show!
In de zomer worden deze koorden toch wel veel meer gebruikt omdat je zonnebrillen vaker op en af zet. Maar je kunt deze leuke koorden ook natuurlijk maken aan je leesbril.

Onderstaande tekst is geschreven door: Groetjes Jorieke stagiaire International Business Studies

We kennen allemaal het probleem wel dat de zonnebril of uw bril van uw hoofd afvalt. Zelf ken ik dit probleem ook en heb ik een oplossing gevonden op internet. Er stond dat brillenkoortjes de oplossing was voor dit probleem dus ik ging dat uitproberen en het werkte.

Brillenkoorden zijn er voor bedoeld, zodat de bril of zonnebril niet valt of dat u die niet telkens terug hoeft te doen in de tas. Inplaats daarvan heeft u de bril veilig aan uw nek hangen. Echter, zijn de brillenkoordjes ook handig als uw sport. Bij het hardlopen bijvoorbeeld als de koordjes iets strakker zet blijft de bril goed op zijn plek zitten. Of als u van watersport houdt is het handig om zo’n koordje aan uw bril te hebben. Men zegt altijd een ongelukje zit in een klein hoekje en we willen niet dat de bril naar de bodem zakt.

Tegenwoordig zijn brillenkoordjes ook helemaal fashion. U kunt er zelf voor kiezen hoe lang uw de koord wilt u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er een ketting van te maken. op die manier is het heel makkelijk om uw bril mee te nemen.

Het aanbrengen en gebruiken van de brillenkoordjes is vrij eenvoudig. U bevestigd de koord aan uw bril en op die manier kunt u ook ander draad en kralen of bedels gebruiken om er een ketting van te maken. op de website verkopen we verschillende soorten en kleuren. Ook verkopen we koordjes met een karabijnslot eraan. Deze zijn nog eenvoudiger te gebruiken als u er een ketting van wil maken deze verkopen we met een zilveren en gouden slotje. Of u kiest een nog makkelijkere weg om de kant en klare brillenkoord ketting te gebruiken. Met edenstenen zoals groene mos agaat goudkleur maakt u een prachtige brillenkoord. Men zegt dat de natuursteen je stabiliseert en een kalmerende werking heeft. Kort om het houdt je om de been en zorgt ervoor dat u zich gelukkiger voelt.

Ik hoop uw meer informatie te hebben kunnen geven over de brillenkoordjes. Waar deze voor gebruikt kan worden en wat er nog meer mee kunt maken. laat vooral uw creativiteit los gaan en denk er vooral wat u zelf handig vindt om te gebruiken. Als u nog vragen heeft of nog wat meer informatie wilt over de brillenkoordjes neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we uw graag.

Ik wens u veel plezier met het maken van uw eigen creatie!

Groetjes Jorieke

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss