Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen Oktober 2022

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, hebben wij ook nu weer nieuwe kralen en materialen binnen gekregen om sieraden te maken in de prachtige kleuren van dit seizoen .

Bekijk hier onze collectie nieuwe glaskralen in de warme herfsttinten zoals rood, oranje, geel en bruin. Voeg een beetje glamour toe met kristalkralen of kralen met een metallic glans. We hebben ook een assortiment van edelsteenkralen, zoals carneool, agaat en bergkristal, die natuurlijke schoonheid en energie aan uw sieraden ontwerpen toevoegen.

Drukke maanden voor de feestdagen

Het laatste kwartaal van het jaar, dat zijn de drukste maanden voor ’t Kralenstulpje, dit weten wij omdat we al vanaf 2010 ervaring hebben. Om niet voor verrassingen te komen staan hebben we er het afgelopen jaar voor gezorgd dat we een mooie voorraad hebben van onze artikelen om sieraden te maken. Deze maanden zijn ook de drukste maanden voor onze leveranciers en zij kunnen helaas niet altijd alles weer op tijd leveren, dat kan wel eens zorgen voor problemen met de levering in de laatste maanden van het jaar.

Sieraden maken en verpakken voor de feestdagen

We hebben een ruimte voorraad cadeauzakjes en cadeaudoosjes voor een zacht prijsje. Kijk hiervoor onder display en verpakkingsmaterialen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss