Armbandjes met kruis tussenstuk

Simpel is soms meer

Armbandjes met tussenzetsels van een kruis

Soms is simpel meer dan genoeg. Deze armbanden zijn snel gemaakt en je kunt er heel makkelijk mee varieren. Het meeste werk is de schuifknoop. De materialen zijn van ’t Kralenstulpje.

Materialenoverzicht

(*Voor de materialen die ik al in huis had heb ik vergelijkbare materialen gelinkt, aangegeven met )

Werkwijze armbandjes met Kruis tussenstukken

Knip een stuk draad af en haal dit van onderen door de ogen van het tussenstuk. Leg de uiteinden links en rechts naast de draad. Om de schuifknoop te maken, knip je nog een stuk van de draad af. Dit vouw je dubbel zodat je en kleine lus krijgt. Pad dit vast samen met de armband en wikkel vervolgens de draad een keer of 5/6 losjes rond de armband. Steek het uiteinde terug door de lussen en trek de draad losjes aan. Let erop dat de lussen op hun plek blijven. De schuifknoop werk je af door een knoop in het uiteinde te maken tegen de schuifknoop aan en restanten af te knippen. Werk de armband af door twee kralen aan het uiteinde van het draad te schuiven. Zet de kralen vast door twee knoopjes te maken. Knip overtollig draad af.

Op Youtube kun je meerdere filmpjes vinden waarin de schuifknoop wordt uitgelegd.

Veel plezier!

Geschreven en gemaakt door Rebecca de Man

Terug naar Tutorials

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss