Hangers voor sieraden

Hier vindt u prachtige hangers van diverse materialen zoals kristal glas, metaal,  hout, filligraan, en edelsteen, veel plezier met rondneuzen!

Tijdens het lezen van deze pagina gaat u lezen wat u met de hangers kunt maken. Daarnaast ga ik ook wat toelichting geven over de verschillende soorten hangertjes die we hebben. We hebben ons assortiment verdeeld onder acht verschillende kopjes.

  • DQ leerhangers

Deze hangers zijn van een hoog kwaliteit leer gemaakt. U kunt met deze hangers hele leuke sieraden maken die een stoere uitstraling krijgen. Hiermee kunt u meer dan alleen sieraden maken. U kunt er namelijk ook mooie hangers mee maken en die bijvoorbeeld aan uw tas hangen. We hebben deze leerhangers in verschillende soorten vormen en kleuren. Daarnaast verkopen we ook een tussenstukje deze zou u aan een armbandje kunnen maken, maar u zou ze ook kunnen bevestiging aan een tas. De hart vormige hangers stralen liefde uit, maar ook weer een stoere blik.

Naast het maken van een armbandje kunt u ook een ketting maken met deze leren hangers. Het is namelijk vrij eenvoudig om een ketting te maken met deze hanger. U heeft een leren koordje, knijpkralen en een slotje nodig. Deze materialen zijn verkrijgbaar op de website eenvoudiger kan bijna niet. Door de verschillende soorten kleuren en vormen is het niet meer zo beperkt voor wie de ketting zou kunnen zijn.

  • Grote hangers

Naast dat we de lerenhangers verkopen, verkopen we ook grotere hangers die u bijvoorbeeld aan een kleedje kunt maken of aan een dunne sjaal. Daarnaast hebben we ook hangers waarvan het bedeltje een paar mm groter is dan de bedels die u normaal kunt gebruiken voor amrbandje. Deze bedels raad ik aan om een ketting, sleutelhanger of een andere soort hanger mee te maken. het maken van een ketting is vrij eenvoudig. Hierdoor kunt u val allerlei kralen en bedels toevoegen die graag wilt.

  • Wisselhangers

Een wisselhanger dient ervoor dat u op een makkelijker manier een hangertje van een ketting kunt wisselen met een ander bedeltje. Dit is een eenvoudige en handige manier om sieraden te maken. u kunt ook met deze wisselhangers oorbelletjes maken. hierdoor kunt u altijd kiezen welke bedeltjes u draagt zonder een groot aantal verschillende kettingen aan te schaffen.

Ik hoop dat u genoten net zoveel genoten heeft van het lezen van de pagina als ik van het schrijven. Daarnaast hoop ik ook dat u wat inspiratie heeft gekregen van dit stukje. Ik wens u veel plezier en veel succes met het maken van uw sieraden.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss