Sorteer op

Acryl Tube kralen 11~12mm

Acryl Tube kralen

Hier vindt u een prachtige collectie acryl tube kralen met een diameter van 11~12mm, perfect om uw sieraden een eigentijds en modern tintje te geven.

De acryl tube kralen van 11~12mm zijn cilindervormige kralen met een opening aan beide uiteinden. Ze kunnen worden gebruikt voor het maken van armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieraden.

✨ Acryl Tube kralen kopen van 11~12mm? 

Bij 't Kralenstulpje hebben we een gevarieerde collectie acryl tube kralen van 11~12mm in verschillende kleuren. Ze zijn licht voor wat betreft gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Onze acryl tube kralen van 11~12mm bieden een eigentijdse uitstraling aan uw sieradenprojecten. Combineer ze met andere kralen, rijg ze op elastisch draad om unieke ontwerpen te creëren.

De Acryl Tubekralen 12mm zijn te gebruiken om o.a. armbanden en oorbellen van te maken. Met een paar buis kralen maakt u al snel complete sieraden. U rijgt ze heel eenvoudig op elastiek!

Tube kralen in de nieuwe seizoenskleuren

Ze vliegen de deur uit, deze hit kralen van dit moment! Super mooi te combineren met metalen tussenkralen of 12mm rondellen! Dit zijn kristalspacers en deze hebben we in de 12mm maat in Clear en in claer AB kleur.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss