Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen artikelen november 2022

Oktober, November en December zijn de drukste maanden voor ’t Kralenstulpje, dit weten wij omdat we al meer dan 13 jaar ervaring hebben. Om goed beslagen ten ijs te komen hebben we er het afgelopen jaar voor gezorgd dat we een mooie voorraad hebben van onze artikelen om sieraden te maken. Deze maanden zijn ook de drukste maanden voor onze leveranciers en zij kunnen helaas niet altijd alles weer op tijd bijvullen, dat kan wel eens zorgen voor levering problemen in de laatste maanden van het jaar.

Sieraden maken en verpakken voor de feestdagen

Gelukkig leveren wij alle materialen om sieraden te maken meteen vanuit voorraad en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Maar bestelt u dus wel op tijd, want als iets op is, kan het dus langer duren voordat we het weer binnen krijgen.  We hebben een ruimte voorraad cadeauzakjes en cadeaudoosjes voor een zacht prijsje. Kijk hiervoor onder display en verpakkingsmaterialen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss