Kralenwinkel Winschoten - Kralenwinkel Scheemda - Kralenwinkel Groningen

Kralenwinkel Winschoten - Kralenwinkel Scheemda

't Kralenstulpje is een kralenwinkel in Scheemda en dat ligt vlakbij Winschoten. U kunt ons kralenwinkeltje alleen bezoeken na afspraak via: 0597-85 01 10.

Belt u even 15 minuten voordat u komt. Dan zorgen wij dat het hek rechts naast de voordeur open is en dan kunt u doorlopen naar de blokhut. U hoeft niet aan de bellen bij het woonhuis. Denkt u om het drempeltje. Wij hebben geen echte showroom maar we zijn meer ingericht als een kralenwebwinkel magazijn. Maar u kunt gerust kijken en langskomen en we staan u graag te woord.

Waar kan ik kralen kopen? Kan ik de kralen bij jullie bekijken? Verkopen jullie ook kleine kraaltjes?

De meeste mensen bestellen bij ons Online via www.kralenstulpje.nl Wij verkopen al kralen vanaf 10 maart 2010. Onze openingstijden zijn na afspraak van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur s' morgens tot 14.00 s' middags. We hebben geen pinautomaat, graag zoveel mogelijk gepast betalen of vooraf bestellen via de website en betalen via Ideal. U kunt uw bestelling afhalen bij ons, ook alleen na telefonische afspraak via: 0597-85 01 10.

Wij hebben vrijwel alles op het gebied van kraaltjes en zelf sieraden maken.

We hebben bijna 25.000 artikelen op de plank liggen en kunnen dus meteen vanuit voorraad leveren. Naast onderdelen om sieraden te maken verkopen wij ook verpakkingsmaterialen zoals organza zakjes en cadeaudoosjes en prijskaartjes.

Creatieve groetjes van Esther de Jonge

 

Terug naar klantenservice

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss