per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 113 resultaten
  • 1
  • 2

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen April 2023 

Met de komst van de lente is het tijd om uw sieradencollectie een frisse touch te geven. We hebben zorgvuldig nieuwe kralen en materialen geselecteerd die perfect passen bij het voorjaar.

We hebben ook prachtige edelsteenkralen, zoals jade, rozenkwarts en agaat aan onze collectie kunnen toevoegen.

Naast kralen hebben we ook een scala aan materialen om uw sieraden te maken. Voeg bedeltjes toe die een speciale betekenis hebben voor u, of kies voor speelse bedels met lentemotieven zoals bloemen, vlinders of vogels.

Veel plezier hebben van sieraden maken

Onze webshop is gebruiksvriendelijk en biedt veilige betalingsmogelijkheden. We zorgen voor een snelle verzending, zodat u snel aan de slag kunt met uw sieradenprojecten. 

April doet wat hij wil! En als het aan ons ligt komt er ook deze maand weer een leuke voorraad met nieuwe artikelen (kralen en onderdelen om sieraden te maken) bij!

Kom af en toe eens kijken op deze pagina wat er nieuw is binnen gekomen, of welke kralen er weer terug op voorraad zijn gekomen. 

Zomerse sieraden maken

In april 2023 komen er weer nieuwe kralen artikelen op de markt. Dit betekent dat er weer volop keuze is voor degenen die graag sieraden maken. Kralen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van veel sieraden en met de komst van nieuwe kralen wordt het maken van sieraden nog leuker.

De nieuwe kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld ronde kralen, vierkante kralen, ovale kralen en nog veel meer. Kom maar snel eens rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss