Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen Mei 2023 

Hier vindt u een selectie van onze nieuwste artikelen die perfect passen bij de frisse kleuren van het voorjaar. Of u nu op zoek bent naar zachte pasteltinten,  wij hebben de kralen en materialen om weer sieraden te maken van het seizoen.

Naast kralen bieden we ook veel andere materialen om uw sieraden te maken. Kies uit zilveren bedels met bloemmotieven, schattige dierenbedeltjes of bedeltjes met een betekenis die een persoonlijk tintje aan uw sieraden geven. Combineer ze met andere werkmaterialen zoals draad, sluitingen en andere benodigdheden voor een professionele afwerking.

Zelf sieraden maken met de nieuwe artikelen van 't Kralenstulpje

We begrijpen dat sieraden maken niet alleen gaat om het maken van mooie sieraden, maar ook om het uiten van uw eigen stijl. Daarom bieden we u op onze website ook gratis inspiratie en tips. bekijk onze tutorials om nieuwe technieken te leren, blader door de rubriek inspiratie en vind ideeën om uw eigen unieke sieraden te maken.

In mei 2023 zal er weer een nieuwe collectie kralen te vinden zijn. Deze collectie bestaat uit verschillende maten en kleuren kralen, waardoor er voor iedereen iets tussen zit. 

Nieuwe materialen die het maken van sieraden nog makkelijker en leuker maken.

Maar dat is nog niet alles. Er komen telkens nieuwe materialen die het maken van sieraden nog makkelijker en leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan handige tangen, rijgnaalden en draad. En wat dacht u van mooie opbergdozen om al uw kralen en benodigdheden netjes bij elkaar te houden? 

Kortom, met de nieuwe kralen artikelen van 't Kralenstulpje kunt u weer volop aan de slag met het maken van unieke en persoonlijke sieraden. 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss