per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 117 resultaten
  • 1
  • 2

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen Juli 2024

Mooie armbandenset met kralen

Wij zijn blij om u te informeren over onze nieuwste collectie kralen en sieraden onderdelen die in juli 2024 aan ons assortiment worden toegevoegd. Hier vindt u een overzicht van onze nieuwe items, speciaal geselecteerd om uw creativiteit te inspireren.

Nieuwe glaskralen o.a. in pasteltinten zijn perfect voor het maken van sieraden met een zachte en elegante uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals lichtblauw, zachtroze en mintgroen. Daarnaast hebben we prachtige zoetwaterparels besteld in verschillende vormen en maten. Deze parels zijn ideaal voor het maken van chique en natuurlijke sieraden.

Ons assortiment edelsteen kralen is uitgebreid met nieuwe soorten in rustige en subtiele kleuren. Deze kralen zijn perfect voor het maken van sieraden met een natuurlijke uitstraling. Ook hebben we nieuwe bedeltjes van stainless steel in bestelling. Deze bedeltjes passen goed bij uw voorkeur voor rustige kleuren en geven uw sieraden een extra leuke touch.

Alle nieuwe onderdelen zijn te vinden in deze categorie op onze website. Kralen kunt u vinden in de rubriek kralen en bedels in de rubriek bedels. Als u elastiek gebruikt voor armbandjes, adviseer ik om een druppel Hasulith sieradenlijm op het knoopje te doen en dit goed te laten drogen. Andere lijmsoorten kunnen het elastiek aantasten. Voor ander rijgdraad raad ik het gebruik van knijpkralen aan.

Voor inspiratie en voorbeelden kunt u een kijkje nemen op onze pagina met DIY tutorials en voorbeelden van sieraden. Hier vindt u talloze ideeën en stap-voor-stap handleidingen om u op weg te helpen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss