Sorteer op
Sorteer op

Emaille - Enamel - Epoxy bedels

Emaille - Enamel - Epoxy bedels

In een sieraad hoort natuurlijk ook kleur. Dit bedeltje is daar perfect voor! Het bedeltje is daarnaast ook heel erg leuk voor kinder sieraden. Op deze pagina gaat u meer lezen over dit soort bedeltjes en natuurlijk over ons assortiment.

Emaille epoxy bedeltjes

Deze bedel wordt gemaakt op verschillende manieren. Ik ga u een manier vertellen die het meest gebruikt wordt. De epoxyhars is een dikke vloeistof en voor 1 kraal is er maar 10 gram nodig. Nadat de hars even heeft gestaan wordt er een kleurenvloeistof toegevoegd.

Uiteraard kunnen er ook een paar glitters worden toegevoegd voor een vrolijk effect. Het is een hele uitdaging om de vloeistof in de malen van de kralen zien te krijgen. Het gaatje waar de vloeistof doorheen moet is behoorlijk klein. Dat is ook de reden dat er vaak een bepaalde manier van druppelen wordt gebruikt om de vloeistof goed in de mallen te krijgen. Dan komt het moment dat we een dikke 24 uur moeten wachten voordat de kraal of bedel uitgehard is. Dit is ook afhankelijk van hoe het weer is. Het kan dus ook langer duren als het een regenachtige dag is. De laatste stap is aangebroken. Nu moet alleen de verharde hars uit de malletjes worden gehaald worden en moet de overtollige hars worden weggehaald met een mesje, en dan heeft u een epoxy kraal, bedel of hanger.

Ons assortiment gekleurde bedeltjes

Wij hebben een grote collectie van dit soort bedels. We gaan van vlinders tot kerstbedels en van thee potten bedeltjes tot sterren bedeltjes. Met deze collectie kunnen uw kinderen super leuke en kleurrijke armbandjes of andere sieraden maken. Doordat deze collectie zo kleurrijk is valt er voor iedereen wel wat te vinden. U kunt hele leuke winter sieraden maken of kerstsieraden, maar daarnaast kunt u ook hele leuke zomer sieraden maken. We hebben ook een divers aantal bloemetjes bedels met verschillende soorten frames. Hoe leuk is dit om uw kind/klein kind of wie dan ook te geven dat ze zelf hun sieraden kunnen maken met vriendinnetjes. Ik hoop dat u genoeg inspiratie heeft op kunnen doen met het lezen van deze pagina. Laat vooral creativiteit los gaan met de diversiteit van ons assortiment.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss