Gedenk hanger mini urn van edelsteen Rose Quarz met RVS ketting goudkleur

Artikelnummer: Stelling D-04 bak koord klemmen Nr. 12
Artikel 46 van 78
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Gedenk hanger mini urn van edelsteen Rose Quarz  met RVS ketting goudkleur

Ketting RVS: lengte ketting: c.a. 60cm
Kleur RVS ketting: Gold Plated
Maten: Hanger: c.a. 22x18x13mm
Het flesje heeft een schroefdopje

Steeds meer kregen we de vraag of we ook herdenkingssieraden verkopen. Het kan namelijk heel fijn zijn om een geliefde overleden persoon van dichtbij te kunnen herdenken. Het liefst heb je je dierbaren zo dicht mogelijk bij je. Wij van ’t Kralenstulpje zijn heel erg fan van edelstenen. Zo mooi als de natuur het doet, zo mooi kunnen mensenhanden dit niet maken. Ook stralen edelstenen een positieve energie uit.

Nu hebben wij besloten om deze prachtige mini-urnen aan een ketting aan te gaan bieden. Deze mini-urnen zijn van edelsteen, een natuursteen. In deze urnen is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare overledene. Deze as kan van een geliefd persoon zijn, maar dit kan ook van een huisdier zijn waarmee u een hechte band heeft gehad. U hoeft deze urn natuurlijk niet per se als ketting te dragen. U kunt hem ook een mooi plekje geven, bijvoorbeeld in uw huis of aan een fotolijstje hangen.

De kleur of structuur kan iets afwijken van het voorbeeld, aangezien het hier gaat om een natuurproduct.

De gedenkhanger mini urn van edelsteen Rose Quartz is veel meer dan alleen een sieraad; het is een betekenisvolle herinnering aan een geliefde die niet langer bij ons is. Deze prachtige hanger is vervaardigd uit Rose Quartz, een edelsteen die bekend staat om zijn zachte, roze kleur en emotionele helende eigenschappen.

Rose Quartz wordt al eeuwenlang geassocieerd met liefde, mededogen en emotioneel welzijn. Het staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde en wordt vaak gebruikt om het hartchakra te openen en liefdevolle energie te bevorderen. Het dragen van Rose Quartz kan helpen bij het verlichten van verdriet, het bevorderen van zelfacceptatie en het stimuleren van innerlijke vrede.

Deze gedenkhanger is ontworpen om een symbolische hoeveelheid as van een geliefde te bevatten, waardoor het mogelijk is om hun aanwezigheid te voelen en hun herinnering te eren. Het dragen van deze hanger kan troost bieden en een gevoel van verbondenheid met de overledene creëren, terwijl het tegelijkertijd een eerbetoon is aan hun leven en nalatenschap.

Naast de diepgaande emotionele betekenis, is deze hanger ook een prachtig en tijdloos sieraad dat elke outfit verrijkt. De zachte roze kleur van de Rose Quartz straalt een kalmerende en rustgevende energie uit, waardoor het een stijlvolle en vredige aanvulling is op elke look.

Het is belangrijk om te onthouden dat terwijl deze gedenkhanger troost kan bieden, het geen vervanging is voor professionele begeleiding bij rouwverwerking en emotioneel welzijn. Bij aanhoudende klachten of behoefte aan ondersteuning, wordt geadviseerd om contact op te nemen met een gekwalificeerde professional of therapeut.

Kortom, de gedenkhanger mini urn van edelsteen Rose Quartz is een prachtig eerbetoon aan een geliefde die altijd in onze gedachten zal blijven en die we voor altijd zullen koesteren.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss