Sorteer op

Frame kralen

Framekralen worden gebruikt om een mooie kraal aan de binnenkant van het frame te rijgen. U denkt waarschijnlijk: "Wat kan ik doen met framekralen?" Eerlijk gezegd dacht ik hetzelfde toen ik ze op de website zag.

Na wat onderzoek bent u er vrijwel direct achter gekomen dat u eigenlijk hele leuke dingen kunt maken met framekralen. Daarnaast verkopen wij ook frames met patronen of andere figuren waarmee u iets leuks kunt creëren. Op deze manier wordt het ook een stuk makkelijker om inspiratie op te doen. U kunt bijvoorbeeld hele leuke oorbellen maken met deze framekralen.

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de engel-framekralen te gebruiken als oorbellen. Ook kunt u een origineel frame kiezen en daar parels of andere kralen aan rijgen. Armbandjes zijn ook prachtig met deze frames. U kunt een eenvoudig armbandje maken dat toch een super schattig sieraad is. U heeft alleen een eenvoudig rijgdraad nodig. Persoonlijk zou ik kiezen voor een licht pastelkleurtje, omdat dat heel schattig staat bij zilver.

Het belangrijkste onderdeel van het armbandje is het frame. Ik zou persoonlijk kiezen voor het zilveren engeltje of het zilveren theepotje. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om goud te gebruiken, maar dan zou ik een donkerdere kleur rijgdraad nemen. Dit zorgt ervoor dat de kleuren elkaar versterken in de uitstraling. Met donkere kleuren komt goud juist beter naar voren dan met een lichtere kleur. Dit soort armbandjes zijn juist heel leuk om samen met iemand te maken of voor iemand anders natuurlijk. Als iemand die u kent bijvoorbeeld dol is op engeltjes, dan kunt u een heel leuk armbandje of oorbellen maken. Een ketting maken met framekralen is ook leuk. Als u iets wilt geven of zelf wilt maken met een symbolische betekenis of met een betekenisvolle gedachte erachter, kan dat ook.

Vaak gebruikt men een engeltje als een soort emotioneel symbool en geven deze mensen deze sieraden vaak cadeau. Bijvoorbeeld aan een vriendin die veel heeft meegemaakt en die het als een beschermengel beschouwt, of aan iemand die ze zo lief vinden dat ze een engel voor hen zijn. Zelf vind ik het heel speciaal om zulke cadeautjes te krijgen en ik hoop dat u hier ook iets aan hebt gehad. Daarnaast hoop ik ook dat u nu een beter idee heeft gekregen van wat u met deze kralen kunt maken.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies.

Bekijk onze frame kralen en geef uw sieraden een trendy en stijlvolle uitstraling. Deze kralen hebben een open constructie met een framevormig ontwerp, waardoor ze perfect zijn om te gebruiken als hangers, kralenkapjes of als onderdeel van een sieradenontwerp waarin u andere kralen of stenen wilt accentueren.

Onze frame kralen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor u eindeloos kunt experimenteren en uw eigen unieke stijl kunt weergeven. Kies uit ronde frame kralen, rechthoekige frame kralen en andere interessante vormen voor uw ontwerpen.

De trendy en stijlvolle uitstraling van de frame kralen maakt ze geschikt voor diverse sieradenstijlen. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist van een boho-chique uitstraling, de frame kralen kunnen worden gecombineerd met andere kralen, edelstenen of metalen kralen om prachtige ontwerpen te maken die de aandacht trekken.

Bij 't Kralenstulpje bieden we mooie frame kralen aan van metaal. Ze zijn met zorg ingekocht met oog voor detail, zodat u kunt genieten van sieraden die er uniek uit zien.

We zorgen voor een snelle en veilige levering, zodat u snel aan de slag kunt met het maken van prachtige en unieke sieraden.

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan mist u nooit meer iets van onze aanbiedingen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss