Sorteer op
Sorteer op

Frame kralen

Frame kralen worden gebruikt om binnen in het frame een mooie kraal te rijgen.

U denkt vast bij frame kralen wat kan ik daarmee? Heel eerlijk dat dacht ik wel toen ik ze zag op de website.

Na wat onderzoek doen ben ik er vrijwel direct achter gekomen dat u eigenlijk hele leuke dingen kunt maken met de frame kralen. Daarintegen verkopen wij ook frames die een patroon hebben of een ander soort figuur hebben waar u iets leuks mee kunt maken. Op deze manier wordt het ook een stuk makkelijker om inspiratie op te doen. U kunt hele leuke oorbellen maken met deze frame kralen. U kunt er namelijk voor kiezen om bijvoorbeeld de engeltjes frame kralen te gebruiken als oorbel. Ook kunt u er voor kiezen om een originele frame te kiezen en daar parels in te rijgen of andere kralen. Armbandjes vallen ook niet de missen met deze prachtige frames. U kunt een vrij simpel armbandje maken en toch is het een super schattig sieraad. U heeft alleen een simpel rijgdraad nodig. Zelf zou ik kiezen voor een licht pastel kleurtje, omdat dat heel schattig staat bij zilver.

Het belangrijkste deel van het armbandje de frame. Persoonlijk zou ik dan kiezen voor de zilveren engeltje of de zilveren theepot. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om deze in het goud te gebruiken, maar dan zou ik een donkerde kleur rijgdraad nemen. Dit is zodat de kleuren elkaar versterken in de uitstraling. Met donkere kleuren komt juist goud beter ter voorschijn dan met een lichtere kleur. Dit soort armbandjes zijn juist heel erg leuk om samen met iemand te maken of voor iemand natuurlijk. Als iemand die u kent juist engeltjes leuk vindt dan zou u een heel leuk armbandje of oorbellen kunnen maken. Een ketting is ook leuk om te maken met frame kralen. Als u iets zou willen geven of zelf zou willen maken waar een symbolische betekenis achter zit of waar u zelf een betekenisvolle gedachte achter heeft kan dat ook.

Vaak gebruikt men een engeltje als een soort emotionele betekenis en geven deze mensen deze sieraden vaak ook weg. Aan bijvoorbeeld een vriendin die al een hoop heeft mee gemaakt en die geeft als bescherm engel of als ze iemand zo lief vinden dat ze een engel zijn. Zelf vind ik het heel speciaal om zulke cadeautjes te krijgen en ik hoop dat u hier ook wat aan heeft gehad. Daarnaast hoop ik ook dat u meer een idee heeft gekregen wat u met deze kralen kunt maken.

 

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss