Sorteer op
Sorteer op

Telefoonkoord kralen zelf maken?

Telefoonkoordjes

Wat zijn ze toch handig die leuke telefoonkoordjes, vooral die leuke zelfgemaakte telefoonkoordjes met kralen! Het leuke van telefoonkoordjes zelf maken is dat niemand anders precies dezelfde heeft, je hebt dus een uniek telefoon koordje. Tegenwoordig worden heel veel telefoonkoorden gemaakt met katsuki kralen, rocailes en polymeer kralen, ook wel fimo kralen genoemd.

Telefoonkoord kralen

Je kunt hele leuke telefoonkoord kralen zelf maken met Jasseron ketting, dat verkopen we in verschillende kleuren. Maar het is ook gewoon leuk om kralen te rijgen op rijgdraad voor telefoonkoordjes.

Telefoonkoorden maken

Het is absoluut niet moeilijk om zelf telefoonkoordjes te maken. We hebben hier een leuk voorbeeld van een telefoonkoordje staan!

Telefoonkoorden kopen

Wij hebben ze ook kant en klaar te koop, lekker snel en makkelijk en zeker niet te duur. Zoek je nog een leuk niet te duur cadeautje voor een vriendin? Een telefoonkoordje is altijd leuk om te geven en of te krijgen.

Sieraden telefoonkoorden kralen

Het zijn gewoon echte mooie sieraden, onze telefoonkoorden. Altijd je telefoon letterlijk en figuurlijk bij de hand!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss