Houten kralen

Bij 't Kralenstulpje bieden we u een ruime selectie houten kralen waarmee u creatief aan de slag kunt gaan. Knutselen met houten kralen is altijd een plezierige bezigheid. Natuurlijke materialen hebben altijd hun aantrekkingskracht, en dat geldt ook voor houten kralen. In ons uitgebreide assortiment vindt u een ruime keuze aan houten kralen in verschillende maten, variërend van 4 mm tot zelfs 12 mm en groter.

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u met houten kralen aan de slag gaat. U kunt kettingen en armbanden maken met een natuurlijke uitstraling, of u kunt verschillende maten houten kralen combineren voor een unieke look. Voeg daarbij onze natuursteen kralen en kokos kralen toe voor een extra vleugje natuurlijke schoonheid.

Houten Kralen: Creatief Knutselplezier

Wilt u uw houten kralenarmband nog specialer maken? Overweeg dan om een prachtige pompon bedel of kwast toe te voegen. Op die manier kunt u een unieke armband maken die perfect bij uw stijl past. Knutselen met houten kralen biedt niet alleen plezier, maar ook eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige sieraden met een natuurlijke touch. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van houten kralen.

Houten kralen zijn er in vele moderne kleurtjes en we hebben ook houten kralen in mooie pasteltinten. Houten kralen zijn licht om te dragen en daarom zo bijzonder geschikt om te verwerken in kralenarmbandjes. Werkt u daarnaast ook graag met natuurlijk materialen, dan zijn houten kralen bij uitstek de kralen die u nodig heeft. In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten houten kralen qua vorm. Denk hierbij aan ronde, langwerpige, platte en ovale kralen. Maar we hebben ook specifieke vormen, zoals hartjes, maantjes, poppetjes, bloemetjes of kralen met motieven en figuurtjes erop geschilderd.

Sieraden maken met houten kralen

Wilt u graag sieraden maken met houten kralen? 't Kralenstulpje heeft ook hele mooie bewerkte Afrikaanse houten kralen. Deze zijn allemaal met de hand beschilderd en daarna gelakt. Een mooi stukje handwerk! Hiermee maakt u in een handomdraai de mooiste sieraden met een Afrikaans tintje. Bij het maken van sieraden met houten kralen, kan het zijn dat het gaatje niet helemaal open is. Hier hebben we speciale beadreamers of prikpennen voor. Zo kunt u de gaatjes een beetje verruimen van de houten kraaltjes.

Waarom houten kralen kopen bij ‘t Kralenstulpje?

U kunt het beste houten kralen bij ‘t Kralenstulpje kopen, omdat:

  • We hebben een enorm ruim assortiment met meer dan 25.000 verschillende artikelen.
  • Snelle levering.
  • Betrouwbaarheid in onze dienstverlening staat voorop.
  • Al vanaf 2010 ervaring in het vak.
  • Niet goed, dan krijgt u uw geld terug.
  • Achteraf betalen is mogelijk.

Redenen genoeg om de mooiste houten kralen op onze website uit te zoeken. We hebben houten kralen ook in verschillende groottes, van 4 mm tot 16 mm.

 

Houten kralen armbanden met bedeltjes

Armbandjes van houten kralen

De prachtige armbanden, die u hierboven op de foto ziet, zijn gemaakt door Tjergina Veldman met materialen van 't Kralenstulpje!

De gebruikte kralen staan onder de rubriek houten kralen, de 10mm is ervoor gebruikt. 
Verder is er elastiek 0,8mm voor gebruikt.
Op het knoopje doet u dan wat sieraden lijm, anders laat het knoopje van de elastiek te gemakkelijk los. Verschillende bedels kunt u vinden onder de rubriek bedels.
Ringetjes voor aan de bedels staan in de rubriek werkmaterialen, de 5 of de 6mm of de 8mm naar gelang smaak. Succes!

Wilt u voordat u begint met het maken van armbandjes met houten kralen nog wat meer informatie? Neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss