Sorteer op
Sorteer op

Knijpkralen ~ knijpkraal

Knijpkralen zijn zachte metalen kralen die worden gebruikt om slotjes en buigringen te bevestigen aan kralendraad. Om de knijpkraal vast te zetten heb je een plakbektang nodig of een knijpkralen tangetje.

Hoe gebruik je knijpkralen?

Rijg eerst de knijpkraal op het kralendraad. Meestal is dit gecoat staaldraad. Lus het draad om je buigring, springring of slotje (Het ding dat je helemaal aan het uiteinde van de draad wilt plaatsen).Haal het uiteinde van de draad terug door de knijpkraal, zodat de draadlus gesloten is. Dit is het moment om de lus zo strak te trekken als u wilt, want nadat u klaar bent met dichtknijpen van de knijpkraal, is de lus en het daarin geplaatste ringetje of slotje permanent vast gezet.

Knijpkralentang

Gebruik vervolgens een speciale knijpkralentang en volg de instructies voor het gebruik hiervan, of gebruik de platbektang als volgt. Houd uw platbek tang in een rechte hoek ten opzichte van uw draad. Knijp de knijpkraal voorzichtig plat totdat het rijgdraad goed vast zit.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss