Sorteer op
Sorteer op

Gripzakjes

Deze handige zakjes zijn eenvoudig te sluiten door de zakjes dicht te knijpen. Het zijn stevige plastic gripzakjes en geschikt om allerlei kleine materialen in te verpakken zoals kralen en onderdelen om sieraden te maken. Ze zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje in verschillende maten. De opgegeven maat is de maat en van sluiting tot onderkant.

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje!

Gripzakjes voor kralen en andere materialen

't Kralenstulpje gebruikt iedere dag gripzakjes om kralen en kleine onderdelen in te pakken. We kunnen er niet meer zonder!
Gelukkig zijn de gripzakjes geschikt voor hergebruik, dat maakt ze duurzaam in gebruik. Gripzakken verkopen we ook in heel veel soorten en maten. De meest gangbare maten gripzakken zijn bij 't Krlenstulpje verkrijgbaar.

Grote gripzakken

't Kralenstulpje verkoopt ook de grotere gripzakken. Hierin verpakken wij zelf vaak onze organza zakjes en onze kralenmixen. U kunt de lucht eruit laten lopen en dan opnieuw dichtknijpen. Dat scheelt ruimte in de envelop bij het verzenden.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss