Sorteer op

Gripzakjes - Handige Verpakkingsopties voor Kleine Materialen!

Deze handige zakjes zijn zeer gemakkelijk te sluiten door ze eenvoudig dicht te knijpen. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en ideaal voor het verpakken van diverse kleine materialen, zoals kralen en sieradenonderdelen. 't Kralenstulpje biedt deze gripzakjes aan in verschillende maten. De opgegeven maat betreft de maat van het zakje, van de sluiting tot aan de onderkant.

Gripzakjes voor kralen en andere materialen

Bij 't Kralenstulpje maken we dagelijks gebruik van gripzakjes om kralen en kleine onderdelen in te pakken. Deze zakjes zijn inmiddels onmisbaar voor ons geworden! Gelukkig zijn de gripzakjes herbruikbaar, wat ze een duurzame optie maakt. We bieden een breed scala aan gripzakjes aan in verschillende maten, en de meest gangbare maten zijn beschikbaar bij 't Kralenstulpje.

Grote gripzakken

Naast de standaardmaten biedt 't Kralenstulpje ook grotere gripzakken aan. Deze worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld onze organza zakjes en kralenmixen in te verpakken. U kunt de lucht eruit laten lopen en vervolgens het zakje opnieuw sluiten. Dit bespaart ruimte bij het verzenden van uw materialen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss