Gratis kralen bij uw bestelling!

Gratis kralen bestellen

Eén gratis cadeautje per bestelling.

Hieronder ziet u de producten welke u gratis kunt meebestellen vanaf een bepaald orderbedrag. Het orderbedrag is altijd excl. verzendkosten, anders kunnen wij het gratis cadeau niet meezenden. Let hierop bijvoorbeeld met kortingsacties.

Let op,  u dient het gratis cadeautje wel mee te bestellen, het wordt niet automatisch meegezonden of nagezonden! Wanneer de bestelling al is geplaatst kan dit niet meer achteraf  (bijvoorbeeld per mail) worden opgevraagd en alsnog bij de bestelling worden gevoegd. Ook niet wanneer u in de opmerkingen schrijft "gratis cadeau" of iets dergelijks, want dan komt het niet op de pakbon en wordt het niet meegeleverd. De voorraad moet worden bijgewerkt dus vandaar dat u het echt moet meebestellen. We hopen op uw begrip! Deze actie loopt extra naast de eventuele kortingsacties in de nieuwsbrief en OP = OP!

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss