Sorteer op
Sorteer op

Vogel bedeltjes

Zoals u misschien weet verkopen we superleuke uilen bedeltjes die we hebben en wat een prachtige beesten het zijn. Niet alleen prachtig maar ook fantastisch in jagen en super intelligent. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vogels op de wereld. Ook deze vogels hebben ieder zijn eigen betekenis, zo kennen jullie allemaal wel de papagaai of de zwaan, ook een wel bekende vogel is een zwaluw, deze worden vaak herkent aan de grote groepen waar ze in vliegen en het prachtige showtje die ze geven zodra ze mooi samen vliegen. Leuke zwaluw bedels of bedeltjes van een pappagaai zijn bij ons verkrijgbaar!

Bedels van vogels aan sieraden

En niet te vergeten de adelaar of de arend, een prachtig roofvogel, wat er aardig indrukwekkend uitziet. In tegenstelling tot de uilen zijn deze vogels overdag actief. De adelaars worden middelgroot tot groot, voor een roofvogel, ze hebben een stevige snavel en scherpe klauwen, ook hebben ze grote en brede vleugels. De adelaar staat volgens veel mensen symbool voor macht, schoonheid en onafhankelijkheid. Dit is dan ook de reden waardoor velen landen en organisaties deze vogel als symbool gebruikten. Wij hebben natuurlijk prachtige adelaar bedels in ons assortiment.

Maar dan nu even over een wat rustiger en zeer monogaam dier, de zwanen, meestal ziet u ze in het water, ze zijn de allergrootste watervogels. U kunt ze herkennen aan hun lange hals en aan hun prachtig witte kleur. Ook zwanen staan ergens symbool voor, namelijk voor de onvoorwaardelijke trouw en het loyaal zijn aan een partner. Bij ’t Kralenstulpje zijn er ook hele leuke zwanen bedels verkrijgbaar.

Symbolische betekenis van vogel bedeltjes

Ook kent u de vredesduif bedel misschien wel, de witte vogel met de olijf tak in zijn snavel. Deze vogel word het vredesduifje genoemd, en staat internationaal bekent voor vrede. En nog even een  afsluitertje, de ooievaar bedel, zoals jullie allemaal weten staat deze symbool voor een nieuw leven op de aarde. Van al deze vogels hebben wij allerlei soorten, maten en kleuren te koop. De vogels die ik heb genoemd zijn natuurlijk niet de enige vogels waarvan wij super leuke bedeltjes hebben. Ook deze bedeltjes zijn weer supermakkelijk aan een armband, ketting, oorbellen of sleutels vast te maken.

Ook omdat ze allemaal zo mooi zijn en ook nog eens ergens voor staan, zijn ze super leuk om cadeau te doen aan een vriend, vriendin of familie. Zou u het misschien goed willen maken met een dierbare die u niet wilt verliezen, ook al gaat het even niet goed tussen jullie twee, dan kunt u natuurlijk ook het vredesduifje bedeltje cadeau doen. Wees creatief en dan hoop ik dat u iets leuks kan vinden op onze website.  

 

Geschreven door Bente, stagiaire International Business studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss