De positieve energie van kralen

De positieve energie van kralen

Iedereen weet het, alles is energie! En kralen geven mij positieve energie. De mooie kleuren, de mooie vormen, de grappige bedels en de mooie edelsteen hangers geven mij heel veel energie.

Dat is ook waarom ik dit werk al 10 jaar lang met heel veel liefde doe! Wanneer ik door het magazijn van ’t Kralenstulpje loop dan ben ik iedere dag weer blij, blij dat ik deze mooie materialen door mijn handen mag laten gaan, blij dat ik deze mooie materialen met jullie kan delen!

Want ik weet dat er aan de andere kant van de bestelling een klant is, die weer heel gelukkig wordt van zijn of haar bestelling, althans dat is mijn doel en mijn streven.

Werkmaterialen om sieraden te maken

Ik word nog iedere dag blij van de kralen en onderdelen om sieraden te maken en deze positieve energie geef ik graag door!

Hoe mooi is het wanneer iemand weer van onze artikelen weer iets moois kan creëren! Voel jij dat ook, wanneer je een mooi sieraad maakt voor iemand en iemand wordt hier weer heel erg blij van, zo blij dat ze het willen kopen? Dat voelt toch heel erg goed?

Blij van kralenbestelling

Voor mij is dat zeker zo! Ik stop positieve energie in iedere bestelling en ik hoop dat jij als klant dit ook zo ervaart wanneer je bestelling thuis op de mat ligt of wanneer de postbode aanbelt met een pakketje van ons.

We proberen ook altijd net even iets meer te doen, een leuke verpakking of een klein cadeautje waar je net even iets blijer van wordt.  

Heb je tips of suggesties voor ons? Laat het ons weten via info@kralenstulpje.nl

Positieve en creatieve groetjes,

 

Esther de Jonge

www.kralenstulpje.nl

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Terug naar de blogspagina

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss